reklama

Kto po in vitro?

Octavi, yplocka, zapomniałam wam pogratulować bety - super wyniki i niech Wasze kropki rozwijają się prawidłowo.
Cleo, współczuję straty naturalnej ciąży. Teraz to już na pewno się uda i fasolka zostanie z Tobą:)

reklama
balbisia...a ja sie czuje jakbym nie miała żadnego transferu...nic...żadne cycki, żadne zachcianki, żadna senność...troche brzuch ciągnie, czasem coś zakluje, ale gdybym o tym nie myślała to pewnie nawet bym nie zauważyła...nie wiem co myślec...staram sie zdystansować i nie wariować...cierpliwie czekam na piątek...a Ty jak?[/QUOTE]

A ja bez zmian, czyli właściwie nic, nawet te lekko obolałe piersi jakoś oklapły. Kiedyś na jakimś forum dziewczyna napisała, że jak się zachodzi w ciąże to powinno nam się jakieś światełko zapalać albo w ciemności powinnyśmy świecić:-D, a tak to nam zostaje tylko wszystko w najmniejszych szczegółach analizować i takie mini oznaki przypisywać sukcesowi lub porażce.
Ja na przykład dzisiaj usmażyłam racuchy, takie z jabłuszkiem, nie robiłam tego chyba ze dwa lata. Mój Emek jak to zobaczył, od razu powiedział - zachcianka, a ja po prostu nadwyżkę jabłek w domu miałam. Oszaleć można:-D

Blueskye bardzo mi przykro :-( Co do ponownego testowania - zazwyczaj większość Klinik każde w 10dpt testować jeżeli podana była blastocysta, jeżeli 2-3 dniowy zazwyczaj każą 12dpt i ten wynik powinien być w pełni miarodajny.

Blue tule mocno , 10dpt beta jest niestety miarodajna , ja tez tak miałam, mimo tego mam nadzieje ze może jednak jakiś leniuszek sie tam schował i długi mu tam idzie zakopywanie sie w mamusi:)

Witajcie dziewczyny

Oktavi – piękny przyrost, gratuluje.

blueskye – bardzo mi przykro, że się nie udało. Jak ja nie znoszę tego wyniku 0,1!! :no::wściekła/y:

Ale tu się pusto zrobiło. Chyba nowe ciężarówki pakują walizki, żeby przejść na "Ciężarówki po in vitro"...

U mnie słoneczko pięknie świeci. Życzę Wam wszystkim miłego dnia.

witajcie :)
ciepełko słońce świeci a ja nie próżnuje :D hehe ... kolejne pranie zrobione i dla koleżanki synka (ktory ma się urodzić) nad łóżeczko zrobiłam tygryska i osiołka :D
20140519_155124.jpg20140520_154515.jpg

Załączniki

• 20140519_155124.jpg
    20140519_155124.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 82
  • 20140520_154515.jpg
    20140520_154515.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 72
Blue, bardzo mi przykro, trzymaj się i nie poddawaj.

Lilia, już jakiś czas temu zauważyłam że u nas tak pusto się robi, tak jak piszesz, nowe ciężarówki już się szykują na przejście :-), starsze już się przeniosły :tak:, nowych dziewczyn nie przybywa - i dobrze :tak: , a my te "stare wyjadaczki" ;-) czekamy a to na badania, na kolejne podejście itd....
U mnie remont na całego: szpachlowanie, malowanie, więc w domu meksyk. Całe szczęście że pogoda dopisuje. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry