reklama

Kto po in vitro?

No właśnie jakaś cisza tutaj, ja jeszcze nie bede sie nigdzie przenosic tu mi dobrze, zresztą cały czas nie wierze i wydaje mi sie ze to senn Jutro jade powtórzyć bete, jesli będzie ok to pewnie to będzie ostatnia (no może przed ostatnia) beta. Licze że powinna być ok, 1400.

reklama
Mundek. Super. Gratuluje. Ja tez tu zostaje. Nie zamierzam opuszczać tego forum. Bziumelka kiedy robisz bete? Ja mam wizyte 27 maja. Pan doktor powiedzial wczoraj ze bedzie widac. Zwiększył mi wczoraj estrofem. Oczywiscie na wtorek mam powtorzyc wszystkie badania. Chyba jednak zrobie betke w piatek albo sobote.

yplocka jutro robie trzecia bete to bedzie 14dpt. A wizyte mam 26 majaczyli 19dpt czyli tak jak ty, mam nadzieje ze tez juz bedzie cos widac. A jakies objawy?? Mnie bolał wczoraj mocno brzuch tak jakby mi ktos igly wbijal ale po 30 minutach przestało.

Ja sie nie czuje najlepiej. Mdli mnie, kreci mi sie w glowie i czasami boli mnie brzuch. Nawet momentami dosc mocno. Dwa razy bralam nospe. Te mdlosci i krecenie w glowie to od metypredu i pewnie od clexane. Cycki przestaly bolec.

dorotav - ja mam wrażenie, że zapuściłam tu korzenie na amen. A co do Twojego remontu to trochę Ci zazdroszczę, ponieważ nie powiem, żebym lubiła remonty, no może odrobinę. W czasie remontu mi czas szybko leci, bo jest dużo pracy i nie myślę o wiadomym temacie. Ale jak chcesz to Ci pomogę :tak:

Ostatnia edycja:
Hey :) Wczoraj pozno wrocilam z wizyty,wiec juz nawet nie pisalam bo poszlam od razu spac...
Nasz dzidziolek ma juz 1,5cm serducho bije jak dzown, wszystko na tym etapie jest idealnie, kolejne spotkanie z malenstwem za miesiac to bedzie 12tc :-):-):-) Dziewczyny jeszcze to do mnie nie dociera, brzuszek robi sie wypukly po malu a ja dalej nie dowierzam :-)

Zycze wszystkim takich cudownych widokow :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry