• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedziałam sobie że jak ta beta będzie prawidłowa to już więcej nie robię bo szkoda nerwów, czasu i pieniędzy a w końcu to jest 28zł. Teraz jeszcze w weekend jakieś test sikany aby krecha była super gruba i koniec :)

Hope po 1200 zwalnia?? Nawet nie wiedziałam.

Mundek warto było dostać ochrzan ale tak jak mówisz one wiedzą żeby wiecej nie robić ale my i tak nie wytrzymujemy i robimy bety no bo tyle na to czekałyśmy...

Teraz oby do poniedziałku:-):-)

Hey :) Wczoraj pozno wrocilam z wizyty,wiec juz nawet nie pisalam bo poszlam od razu spac...
Nasz dzidziolek ma juz 1,5cm serducho bije jak dzown, wszystko na tym etapie jest idealnie, kolejne spotkanie z malenstwem za miesiac to bedzie 12tc :-):-):-) Dziewczyny jeszcze to do mnie nie dociera, brzuszek robi sie wypukly po malu a ja dalej nie dowierzam :-)

Zycze wszystkim takich cudownych widokow :-)

Hope gratuluję tak pięknej wizyty ;-) aż Ci zazdroszczę ... ja modle się o piątkową wizytę abym też mogła zobaczyć serduszko i dzidzie oraz usłyszeć od lekarza że jest wszystko dobrze ...

Beta 14dpt 1482!! Czyli przyrost 100% co 48h:-):-) Czyli może nie bliźniaki.

Bziumelka super przyrost Gratuluję mamuśka :-D

Hope84, 1,5cm toż to olbrzym! Myślę, że to już czas uwierzyć, że będzie się mamą.:-D Gratulacje i spokojnych, szczęśliwych miesięcy życzę.
Bziumelka, super! Też bym się pewnie nie opanowała z robieniem bety przy takich cyferkach:-D. A chciałabyś bliźniaki? To moje marzenie, bo na kolejne podejścia mam za mało czasu;-)

Balbisia z jednej strony chciałabym bliźniaki bo nie mam żadnych mrozaków i musiałabym wszystko zaczynać od początku ale z drugiej strony boję się że z jednym dzieckiem poradzić sobie jest ciężko a co dopiero z dwoma. A ja jestem zielona co do dzieci, takiego małego dzidziusia to trzymałam chyba raz na rękach więc to dla mnie byłoby wyzwanie... No i cięższa ciąża... Co ma być to będzie oby tylko wszystko było szczęśliwie :)

Bziumelka, to fakt, że trochę strach z ciążą bliźniaczą, zdarzają się komplikacje, ale na szczęście to nie reguła. A co do radzenia sobie z dwoma dzieciorkami to jak się nie ma wyjścia to się jakoś radzi:-D Powodzenia!

reklama
Hope, Mundek gratuluję widoku dzieciaczków, a Tobie Bziumelka wysokiej bety :-)
Ja dziś też pierwszy raz widziałam mój skarb. Wszystko pięknie. Następna wizyta 2 czerwca, wtedy już zobaczymy serduszko :tak:.
Yploca dziś mi powiedziała pani dr, że można odczuwać kłucie w brzuchu, nawet ,,wżynanie'' szczególnie wieczorem, więc się nie przejmuj.

Dziewczyny z poza Polski, czy któraś z Was mogłaby mi kupić Urogestan lub Coclogest?- ten lek nie jest dostępny w Polsce, a wolałabym go zamiast luteiny. Wysłałabym receptę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry