reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedziałam sobie że jak ta beta będzie prawidłowa to już więcej nie robię bo szkoda nerwów, czasu i pieniędzy a w końcu to jest 28zł. Teraz jeszcze w weekend jakieś test sikany aby krecha była super gruba i koniec :)

Hope po 1200 zwalnia?? Nawet nie wiedziałam.

Mundek warto było dostać ochrzan ale tak jak mówisz one wiedzą żeby wiecej nie robić ale my i tak nie wytrzymujemy i robimy bety no bo tyle na to czekałyśmy...

Teraz oby do poniedziałku:-):-)

Hey :) Wczoraj pozno wrocilam z wizyty,wiec juz nawet nie pisalam bo poszlam od razu spac...
Nasz dzidziolek ma juz 1,5cm serducho bije jak dzown, wszystko na tym etapie jest idealnie, kolejne spotkanie z malenstwem za miesiac to bedzie 12tc :-):-):-) Dziewczyny jeszcze to do mnie nie dociera, brzuszek robi sie wypukly po malu a ja dalej nie dowierzam :-)

Zycze wszystkim takich cudownych widokow :-)

Hope gratuluję tak pięknej wizyty ;-) aż Ci zazdroszczę ... ja modle się o piątkową wizytę abym też mogła zobaczyć serduszko i dzidzie oraz usłyszeć od lekarza że jest wszystko dobrze ...

Beta 14dpt 1482!! Czyli przyrost 100% co 48h:-):-) Czyli może nie bliźniaki.

Bziumelka super przyrost Gratuluję mamuśka :-D

Hope84, 1,5cm toż to olbrzym! Myślę, że to już czas uwierzyć, że będzie się mamą.:-D Gratulacje i spokojnych, szczęśliwych miesięcy życzę.
Bziumelka, super! Też bym się pewnie nie opanowała z robieniem bety przy takich cyferkach:-D. A chciałabyś bliźniaki? To moje marzenie, bo na kolejne podejścia mam za mało czasu;-)

Balbisia z jednej strony chciałabym bliźniaki bo nie mam żadnych mrozaków i musiałabym wszystko zaczynać od początku ale z drugiej strony boję się że z jednym dzieckiem poradzić sobie jest ciężko a co dopiero z dwoma. A ja jestem zielona co do dzieci, takiego małego dzidziusia to trzymałam chyba raz na rękach więc to dla mnie byłoby wyzwanie... No i cięższa ciąża... Co ma być to będzie oby tylko wszystko było szczęśliwie :)

Bziumelka, to fakt, że trochę strach z ciążą bliźniaczą, zdarzają się komplikacje, ale na szczęście to nie reguła. A co do radzenia sobie z dwoma dzieciorkami to jak się nie ma wyjścia to się jakoś radzi:-D Powodzenia!

reklama
Hope, Mundek gratuluję widoku dzieciaczków, a Tobie Bziumelka wysokiej bety :-)
Ja dziś też pierwszy raz widziałam mój skarb. Wszystko pięknie. Następna wizyta 2 czerwca, wtedy już zobaczymy serduszko :tak:.
Yploca dziś mi powiedziała pani dr, że można odczuwać kłucie w brzuchu, nawet ,,wżynanie'' szczególnie wieczorem, więc się nie przejmuj.

Dziewczyny z poza Polski, czy któraś z Was mogłaby mi kupić Urogestan lub Coclogest?- ten lek nie jest dostępny w Polsce, a wolałabym go zamiast luteiny. Wysłałabym receptę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry