reklama

Kto po in vitro?

reklama
Octavi jak masz recepte na utrogestan to moge przesłac Ci adres apteki w czechach gdzie kupisz go tanio. Wysyłasz im recepte, wplacasz kase na konto i oni Ci go wysyłaja do domu kosztuje tam 30zl za sztuke i 25zl przesyłka. Dziewczyny z mojej kliniki tam zamawiaja i nigdy nie było problemów. Ja tez tam teraz bede zamawiac, oczywiscie jak dostane recepte w poniedziałek.

A który u ciebie dzien po transferze ze już widziałaś pecherzyk??

Bziumelka poproszę o ten adres. To mój 18 dpt trzydniowych maluchów, czyli mają 21 dni, 4t 6d. Pęcherzyk ma dziś 0,79 cm. Serduszko można usłyszeć najwcześniej 6t 4d - wiem od mojej Pani doktor.

Bziumelka betka super a jak Twój progesteron bo ostatnio niski był?

Octavi a dlaczego nie chcesz luteiny, te dwa inne są lepsze? Lekarz wypisuje receptę na lek niedostępny w naszym kraju?

Kasik nie chciałam luteiny, bo boję się odparzeń i uczulenia, ostatnio po niej miałam zapalenie pęcherza.
Dr wysłuchała moich obaw i zaproponowała inny lek, zaznaczając, że nie jest on dostępny w Polsce.

Ale się dzisiaj dzieje :blink:

Hope gratukuję kochana i rozumiem Twoje niedowierzanie - ja też nadal nie mogę uwierzyć ;-)

yplocka ja na początku miałam dość częste bóle brzucha, później na jakiś czas się uspokoiły a od 10tc znowu boli częściej - myślę że to sygnał wielkich zmian i zazwyczaj nie oznacza nic złego. Polecam Nospę.

Bziumelka nie dziwię się z tą betą - też robiłam kilka razy i uważam że innym nic do tego ;-)
Ja obstawiam jedną fasolkę :-)

Oktavi gratuluję :tak:

Ja dzisiaj też widziałam moje maleństwo - ma już 4cm :-) rośnie tak szybko że aż ciężko uwierzyć :sorry2: Machało do mnie pięknie maleńkimi rączkami - pomimo że to już 3 usg to nadal za każdym razem czuje się jakbym je widziała po raz pierwszy - niezapomniane przeżycie :tak:

reklama
Bziumelka gratuluje wysokiej bety
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
a opierdzielem sie nie przejmuj.wiadomo ciezko nam uwierzyc w cud i chcemy miec potwierdzenie tego.

Octavi,Mundek i reszcie z szczesliwej 8(zapomniałam reszty nicków):-D serdecznie gratuluje wysokich bet, serduszkow. Spokojnej ciazy dziewczynki.
Hope ciesze sie ze wizyta udana...gratulecje 1,5 cm cudu:-)

Pyscek trzymam kciuki za widok serduszka.

Olusia co u Ciebie słychac? kiedy startujesz z stymulacją? dalej bierzesz antyki??

Jo.M i jak sie u Ciebie rozwineła sytuacja z tym amh? udało Ci sie zakwalifikowac do rządówki??

Lilus podejrzewam ze Ty zyjesz tez w takim zawieszeniu jak ja w oczekiwaniu na kolejna stymulke. A jak tam dołek?? wyszłas z niego ??

U mnie juz lepiej. W sobote jade wybawic sie na weselu;-) A od poniedziałku zaczynam prace na zastepstwo. Wstepnie mam prace na 4 m-ce. Ale dobre i choc tyle:tak: Nie umie sie juz doczekac mojego nowego podejscia a sierpien jest jeszcze tak daleko:baffled:

Infinity- tobie rowniez gratuluje cudownego usg;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry