Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczynki jakie macie piękne suwaczki jak się siedzi na aplikacji w telefonie to ich nie widać
piękne te wasze wiadomości o dzidziolkach zaraz się zrobi pusto , bo wy to już po drugiej stronie, tylko weteranki przykleiły się chyba na super glue i czekają na swój cud, mam nadzieje ze zrobi się tu niedługo pusto i wszystkie przejdziemy na ciężaróweczki
znalazłam ciekawy artykuł, poczytajcie sobię dziewuszki. http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,98083,16001509,Sprzedaja_komorki_jajowe_za_4_tys_.html
infinity no wlasnie a ten mi kazal odrazu odrzucic cos nie tak heh zrobie tak jak ty A BADANIA MAM 12 TAK JAK ZWYKLE USG HEHE A MALUSZEK FIKAL JAK SZALONY
Rozpoczęłam dzisiaj kolejny cykl. W planach miałam rozpoczęcie stymulacji, niestety komórki nk pokrzyżowały plany. Tak więc czekam 1 cykl a może nawet 2 bo nie wiadomo czy się obniżą. Może się załapię w lipcu na refundację leków do stymulacji ;-) Tak sobie przypomniałam, że jak byłam u wróżki w Andrzejki (czyli 30 listopada 2013) to mi powiedziała, że widzi szansę na ciążę dopiero w drugiej połowie 2014 roku. Wtedy się załamałam bo w lutym miałam podchodzić do ivf ale teraz liczę, że miała rację ;-)
Dziewczyny wiecie może czy przy encortonie można brać coś przeciwbólowego? Moja @ jak zwykle daje w kość i bez silnych leków nie da się funkcjonować. Nie mam przy sobie ulotki encortonu ale pamiętam coś czytałam w przeciwskazaniach i teraz nie pamiętam dokładnie o jakie leki chodziło. Paracetamol chyba mogę wziąć?
Kasik- z tego co pamiętam to nie można innych niesteroidowych leków przeciwzapalnych np ibuprofenu
Olusia- dziękuję, że pytasz. U mnie średnio. Psychika od tego leżenia płata mi figle... Jutro mam wizytę. Obym się dowiedziała, że moje klusie żyją i mają się dobrze.
Dziewczyny gratuluję wszystkich cudnych bet i dobrych wiadomości
kiki - baw się dobrze na weselu, wybaw się za wszystkie czasy. Gratulację z powodu nowej pracy, choć na chwilkę to zawsze coś
kiki, Olusia - chodzę jak z bombą w torebce. Szlag mnie jasny trafia, że jeszcze nic nie wiem. Nic nie mogę zaplanować, nie wiem co z wakacjami, a znajomi pewnie będą dzwonić lada dzień z zapytaniem kiedy jedziemy, a ja jeszcze nic nie wiem. A humorek mam taki sobie, dołek raz jest, raz go nie ma.
zula - &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę, trzymam kciuki za kluski :-)
Dziewczyny, czy brała któraś z Was clexanne? Czy po tym zdarza się, że luteina wypływająca jest taka beżowa? Przepraszam, że zadaje takie pytania, ale wcześniej nie miałam takiej sytuacji.