reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczynki jakie macie piękne suwaczki:) jak się siedzi na aplikacji w telefonie to ich nie widać:)
piękne te wasze wiadomości o dzidziolkach :) zaraz się zrobi pusto , bo wy to już po drugiej stronie, tylko weteranki przykleiły się chyba na super glue i czekają na swój cud, mam nadzieje ze zrobi się tu niedługo pusto i wszystkie przejdziemy na ciężaróweczki :)
znalazłam ciekawy artykuł, poczytajcie sobię dziewuszki.
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,98083,16001509,Sprzedaja_komorki_jajowe_za_4_tys_.html

Ostatnia edycja:
infinity no wlasnie a ten mi kazal odrazu odrzucic cos nie tak heh zrobie tak jak ty A BADANIA MAM 12 TAK JAK ZWYKLE USG HEHE A MALUSZEK FIKAL JAK SZALONY

Rozpoczęłam dzisiaj kolejny cykl. W planach miałam rozpoczęcie stymulacji, niestety komórki nk pokrzyżowały plany. Tak więc czekam 1 cykl a może nawet 2 bo nie wiadomo czy się obniżą. Może się załapię w lipcu na refundację leków do stymulacji ;-) Tak sobie przypomniałam, że jak byłam u wróżki w Andrzejki (czyli 30 listopada 2013) to mi powiedziała, że widzi szansę na ciążę dopiero w drugiej połowie 2014 roku. Wtedy się załamałam bo w lutym miałam podchodzić do ivf ale teraz liczę, że miała rację ;-):-D

Dziewczyny wiecie może czy przy encortonie można brać coś przeciwbólowego? Moja @ jak zwykle daje w kość i bez silnych leków nie da się funkcjonować. Nie mam przy sobie ulotki encortonu ale pamiętam coś czytałam w przeciwskazaniach i teraz nie pamiętam dokładnie o jakie leki chodziło. Paracetamol chyba mogę wziąć?

Kasik- z tego co pamiętam to nie można innych niesteroidowych leków przeciwzapalnych np ibuprofenu

Olusia- dziękuję, że pytasz. U mnie średnio. Psychika od tego leżenia płata mi figle... Jutro mam wizytę. Obym się dowiedziała, że moje klusie żyją i mają się dobrze.

Dziewczyny gratuluję wszystkich cudnych bet i dobrych wiadomości

kiki - baw się dobrze na weselu, wybaw się za wszystkie czasy. Gratulację z powodu nowej pracy, choć na chwilkę to zawsze coś :tak:

kiki, Olusia - chodzę jak z bombą w torebce. Szlag mnie jasny trafia, że jeszcze nic nie wiem. Nic nie mogę zaplanować, nie wiem co z wakacjami, a znajomi pewnie będą dzwonić lada dzień z zapytaniem kiedy jedziemy, a ja jeszcze nic nie wiem. A humorek mam taki sobie, dołek raz jest, raz go nie ma.

zula - &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę, trzymam kciuki za kluski :-)

Dziewczyny, czy brała któraś z Was clexanne? Czy po tym zdarza się, że luteina wypływająca jest taka beżowa? Przepraszam, że zadaje takie pytania, ale wcześniej nie miałam takiej sytuacji.

reklama
Zula ja nie biorę już ibuprofemu od pół roku, od momentu jak się dowiedziałam, że źle wpływa na komórki. Kciukasy za Twoje klusie :-)

Yplocka a Tobie clexane przepisała immunolog czy gin po transferze? Bo rozumiem, że to na nk? A encorton też cały czas bierzesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry