reklama

Kto po in vitro?

Kasik no tak fajny dzień matki :) Nastepną wizytę ma 4 czerwca ale nie w klinice tylko w przychodni przyszpitalnej, do kliniki wybiorę się chyba jeszcze raz lub dwa...

reklama
yplocka piękna beta, więc musi być dobrze i może rzeczywiście krwiaczek się zrobił i jak dziewczynom się wchłonie:) Będzie dobrze:))
Bziumelka, dobrze, że wszystko jest ok i piękny dzień przed Tobą:) Dzień Matki pełną gębą możesz obchodzić:-D
pyscek - kciuki za Ciebie i za wizytę.
Ewelina &&&&& za Twoją betę - pewnie to tylko formalność:)

MAJ
26: Bziumelka - pierwsze spotkanie z dzidzią
26: Yplocka - pierwsze spotkanie z dzidzią
26: Uda się - II weryfikacja bety
26: Ewelina.br - wysoka beta
30: Pyscek - niech stanie się cud i będzie serduszko

CZERWIEC
04: Bziumelka - kolejne spotkanie z dzidzią
06: Asita - pierwsze spotkanie z dzidzią
14: Anulla28 - wizyta przed crio
17: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią (b.prenatalne)

Bziumelka sparwdze w domu jak ja mialam pierwsze jakiej wielkosci byl pecherzyk ciazowy. Usg mialam 5t5d czyli u mnie 21dpt i byl widoczny 2mm zarodek z echem serduszka. Mysle,ze jest dobrze u Ciebie i troszke za szybko na zarodek. A pecherzyk zoltkowy byl? Bete ,masz bardzo ladna, super przyrost wiec na pewno wszystko jest dobrze tylko ciut za szybko na wiecej widokow :-) dobry sprzet tez duzo daje...

Ostatnia edycja:
yplocka a jak u Ciebie?? Bete masz piękna aż sama chetnie bym powtórzyła:-) Jesteśmy na tym samym etapie więc chetnie porównam mój pecherzyk z Twoim/Twoimi :-)

reklama
Witajcie. Byłam na wizycie. Sa dwa pęcherzyki. Wszystko jest ok. Nie wiadomo skad krwawienia. Leki utrzymane. Pecherzyki 8.1. Dzis 5 tydzien i czwarty dzien. W przyszly poniedzialek maja bic serduszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry