reklama

Kto po in vitro?

Kasik36 - Wiesz co teraz to zgłupiałam , ale byłam przekonana że był napisane 0,5 odpowiada 0,7 robione II generacji. Serio nie wiem już nic. Ale jeżeli jest tak jak mówisz to z moim wynikiem powinnam się załapać. Tylko ten dr widzi wynik 0,68 i nic więcej. Niższy niż 0,7 - do widzenia. Zrobię jeszcze raz amh i raz jeszcze w klinice przeczytam te pismo ponownie i postaram się gdzieś dokładniej czegoś dowiedzieć, tak łatwo mnie nie wykurzą;-). Dzięki za info

Labo75 - Kurcze nigdy nie pomyślałam o zaokrągleniu wyniku. Jak będę w labo to poproszę o to. Dziękuję Ci bardzo
A o tych testach już troszkę poczytałam i faktycznie można sobie zamówić na necie

Asik - Już znalazłam info na temat tych testów. To jest właśnie to . Bardzo bardzo Ci dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
Genna fajna masz date transferu :-) zabierasz dzieciaczka/i w Dzien Dziecka...a co jak szalec to szalec...ile podadza ci zarodkow? Bardzo ;ladne masz blastki :-) a ten trzeci to jakiej klasy?

Alfa witamy po dlugiej nieobecnosci i trzymam kciuki za udany transfer &&&&

no data bombastyczna:) a testuje w urodziny męża :) podadzą mi jeden zarodek, ten trzeci to wiem że ma 2 z przodu dalej nie wiem, był mrożony w 6 dobie, po transferze dostane raport to będę wiedziała :)

dziewczynki jest nowy budżet i lista realizatorów programu rządowego jakby któraś była zainteresowana, wypadł INVIMED Wrocław i Gdynia, więc te które czekają w koljce muszą niestety zmienić klinikę ;/ jest też kilka nowych , sprawdzcie, Jo.M poszukaj może coś ciekawego znajdziesz, bo ten lekarz to nawet już mnie wkurza, co on wygaduje!!! nigdzie nie jest napisane o tym AMH
Informacja w sprawie wyboru realizatorów Programu in vitro | Ministerstwo Zdrowia
JoM a nie myślałaś o zmianie kliniki?

Ostatnia edycja:
Tak. Niestety kasik tak. Od dwoch godzin rycze. Dlaczego my zawsze musimy miec pod gorke? A w usg nie widac krwawienia. Ale przy usg i owszem. Cholera i to stwierdzenie, ze poronienie zagrazajace. Masakra.

Yplocka nie płacz proszę, wiem, że łatwo się mówi ale dla dzieciaczków spokój jest bardzo potrzebny. Może jakiś krwiaczek pękł i dlatego nic już nie widać na usg a krwawienie jest. Leż ile wlezie i przynajmniej spróbuj myśleć pozytywnie a my tutaj wszystkie będziemy trzymały mocno kciuki :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry