Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Meg nie mam szans na hcg,w Norwegii nie robia badania betkizostal mi tylko sikacz...a jesli wyjdzie to usg dopiero w 8 tygodniu
![]()

Meg nie mam szans na hcg,w Norwegii nie robia badania betkizostal mi tylko sikacz...a jesli wyjdzie to usg dopiero w 8 tygodniu
![]()
faktycznie duuużo cierpliwości potrzebujesz,kurcze a ja myślałam ,że Polska to jeszcze kraina kamienia łupanego ....
Nie mam pojecia czemu nie robia betki.Ja chcialabym zrobic takie badanie i po 10 dpt miec juz wszystko czarno na bialym...czy tak czy nie.A tak musze czekac zeby zrobic sikacza z ktorego moze nic nie wyjsc...No właśnie!! ale co jeszcze, chyba o wiele rzadziej się na wizyty się chodzi, prawda to????
Jedno co u nich dobre to refundacja;-)

Meg oni stawiaja na nature,jak ma byc ciaza to bedzie.No a jak sie nieuda,to trudno.Mowia tylko powodzenia i mozesz jechac do domuNie mam pojecia czemu nie robia betki.Ja chcialabym zrobic takie badanie i po 10 dpt miec juz wszystko czarno na bialym...czy tak czy nie.A tak musze czekac zeby zrobic sikacza z ktorego moze nic nie wyjsc...