reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

dodora żebyś wiedziała,że zwariuje...:rofl2:
winki80 testowałam już dzisiaj nie wytrzymałam ale d.. nic ,betkę miałam zrobić 11 dnia ale już sama nie wiem.:eek:

reklama
zuzanka81 - dzis dopiero 9dpt. Poczekaj troche. Jeszcze ze dwa dni. Skad wiesz jak czuly test mialas. Oczywiscie ,ze rob bete i sama zobaczysz ,ze bedzie ok. Trzymam kciuki. To cholerne czekanie nas wszystkie wykancza.

zuzanka81 - dzis dopiero 9dpt. Poczekaj troche. Jeszcze ze dwa dni. Skad wiesz jak czuly test mialas. Oczywiscie ,ze rob bete i sama zobaczysz ,ze bedzie ok. Trzymam kciuki. To cholerne czekanie nas wszystkie wykancza.

...w środę podjadę na betę i zrobię ,nie wiem dlaczego musimy to wszystko przechodzić,inne to rachu ciachu i po strachu przy pierwszym podejściu,a my stymulacje ,punkcje i inne stresujące rzeczy....masakra

[B pisze:
Czarnykot[/B] - tak jak mowilam ,zero info ,zero niczego -dlaczego oni na tak tutaj olewaja? Dasz rade ,mi za prierwszym razem prwaie sie udalo. Nie zalamuj sie na poczatku bo kochana oszalejesz do kwietnia. Bedzie dobrze.Musi byc.QUOTE]

Musze sie podzielic wrazeniami z mojej kliniki. Kurcze po prostu czulam sie jak 1000$ tylko mowili , idz tam zaplac za to , idz tam zaplac za tamto kurde ja wiem ze to dla nich chleb powszedni i traktuja nas "tasmowo" ale ludzie oni powinni widziec jak z nami postepowac.Nikt nie pytal jak sie czuje jak mi wyszla negatywna beta , kazali przyjsc za 10 dni jesli domowy test ciazowy bedzie negatywny.Po co kazali przyjsc?? Zeby cie naciagnac na jeszcze jeden raz.Tutaj to sa olbrzymie pieniadze.Tak z ciekawosci ile kosztuje ISCI w Polsce ? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

dokladnie:-) 17 marca bedzie dokladnie 5tydzien 0 dzien:-)

ptencer - czyli jak miałam punkcje 26.II to znaczy ze 19 III będzie 5 tygodni???? Qurcze właśnie nie wiedziałam jak to policzyć:)
dodora - Ty to jesteś obeznana już w te klocki;-) Ja na piątkowej wizycie miałam progesteron 77,17. Lekarz stwierdził że bardzo dobry i nic mi nie przepisał. Tzn wogóle nic mi nie przepisał tylko nadal to co już biore bez zmiany dawki:)
winki80 - Nie wymyślaj dziewczyno tylko na bete szuruj!!!!:wściekła/y:

Meg- nie mogę na bete bo tutaj jęk nie robią. W Polsce będę doiero na święta. Pierwsza wizytę mam dopiero 1 kwietnia w mojej ivf klinice a do tego czasu będę miala mega stres. Cóż muszę sobie z tym jakoś poradzić.

Tu jest świetna stronie która pokazuje dokładnie ktory dzień ciazy i kiedy poród. Jako dzień owulacji wpiszcie dzień punkcji.

Due date calculator - When is my due date?

winki80 gratulacje !!!! to cudowne zobaczyć te magiczne II kreseczki !!!!! teraz musisz zająć swoją głowę czymś żeby się tak nie denerwować..... a wszystko będzie dobrze :)

leyla_75 :( smutno mi razem z tobą ..... trzeba próbować !!!! bo cóż nam pozostało ?!

zuzanka81
jeszcze większy stresor jesteś jak ja ..... spokojnie, zrób badania krwi a wszystko będziesz wiedziała (w Novum nie robią betki tylko HCG)

czarnykot gratuluję że już jesteś po wszystkim.... pomyśl sobie że to właśnie ten jedyny maluch miał do ciebie trafić i już !!!! i że z tym jednym to musi się udać - coś jak przeznaczenie..... będzie dobrze , trzymam kciukasy

a mnie troszkę nie było.... obiecałam sobie że do USG tu nie zajrzę ,ani w ogóle do internetu.... no i nie zajrzałam.... USG było wczoraj, wyruszyliśmy na wyprawę(wyjazd ok 11, badania w Novum 15, wizyta 18.20) no po prostu masakra czasowa, ale czego się nie robi...no i ...badania super mój progesteron 333, HCG -1134 super-no i USG a tu dzidzia nie rośnie.... :-( mam jechać w piątek , jak się nic nie zmieni odstawić leki i pozwolić dzidzi odejść.... jak wracaliśmy zaczęłam krwawić więc dzidzia pewno sama ucieka... do pracy nie wracam do końca tygodnia-zaległości kolosalne, psychika padła.... mrozaczki czekają ale to jakoś bliżej wakacji -może... jak uzbieramy kasę bo już na długach jedziemy, przepraszam że dołuję ale nie mam z kim pogadać-smutno mi bardzo...

leyla u nas też są to olbrzymie pieniądze, ja miałam klasyczne IVF i wyniosło mnie 11000zł, ale ja słabo się stymulowałam, jakby ze stymulacją było lepiej to wyniosłoby do 8000zł i niestety nie mam żadnych mrozaczków więc cała procedura od nowa, za ICSI dopłaca się 1000zł.

bzzz- kochana nie załamuj się, nie trać nadziei, nie wolno Ci, badania masz ok, więc może być wszystko jeszcze w porządku, mój lekarz mówił mi ,że miał pacjentkę u której nie było słychać serca dzidzi, pacjentka się załamała a on kazał jej przyjść za tydzień i po tygodniu wszysko było ok. więc u Ciebie też może być wszystko dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry