Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bziumelka, będzie dobrze, maleństwo silne i zdrowe. Dziwne że nie wiedzą skąd te krwawienia. Trzymajcie się a moje kciuki cały czas zaciśnięte.
Anuszka, kciuki za betę
CZERWIEC
26: Anuszka - wysoka beta !!
27: genna - wizyta serduszkowa 27: Adell - pozytywny test !! 27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków 28: Quinnie - udany transfer !!
LIPIEC
03: Anulla28 - udany transfer !! 04: dorotav - wizyta przed stymulacją 04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ 04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką
Genna i to podobno jeden z lepszych szpitali ginekologicznych w polsce a jakbym naprawde mocno krwawiła to zaczym by mnie przyjeli to już pewnie byłoby po wszystkim.
Na usg czyściutko, nie ma nic a oglądał dość długo wszystko. Ja sie zastanawiam czy to może nadrzerka krwawić?? Bo podobno ja mam... No ale z dzidzia wszystko ok mam nadzieje ze juz sie to skonczy i bede moglabyc spokojniejsza....
26: Anuszka - wysoka beta !!
27: genna - wizyta serduszkowa 27: Adell - pozytywny test !! 27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków 28: Quinnie - udany transfer !!
LIPIEC
03: Anulla28 - udany transfer !! 04: dorotav - wizyta przed stymulacją 04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ 04: montana8 - pierwsza wizyta z kropką 07: Agulla84 - wizyta przed stymulacją