Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
inka a masz może jeszcze namiary ? nie wiem jak się za to zabrać poprostu już mam tego dosyć jeszcze lekarz uznał że raczej napewno jest coś nie tak z naszymi zarodkami ja już opadam z sił
agulla rozumiem cię też mnie często dopada taki dół że mam ochotę się poddać, mam dość ciągłej walki ale to mija i walczę dalej bo nie wyobrażam sobie życia bez dzieci
Kontakt do Poradni Genetycznej w Zabrzu
Godziny otwarcia 7.30-14.00 (od poniedziałku do piątku)
Umawianie wizyt na badanie genetyczne, prenatalne lub na konsultacje genetyczną
pod numerem telefonu : 32-37-04-346
mam A1298C ta mutacja może powodować mikro zakrzepy przez co zarodek nie jest odżywiany i obumiera.I to mogło być przyczyną moich poronień bo nie brałam nic przeciwzakrzepowego. Powoduje też że kwas foliowy nie jest wchłaniany i trzeba go przyjmować w formie metylowej taki jest np. w femibionie. Jedni twierdzą że ma ona wpływ na podział komórkowy i wady genetyczne u noworodka inni że nie ma ale chyba nie jest to jeszcze do końca zbadane.