reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny

Olusia – piękny awatar, mam nadzieję, że masz się lepiej :tak: Na pogodę nie mam co narzekać. Na 11 dni były tylko 2 dni deszczowe, tak więc jest super.

dorotav – trzymam kciuki, aby wszystkie dolegliwości poszły w diabły. Jest szansa, że zaczniesz stymulację we wrześniu??

kate_p7 – Twoja beta daje nadzieję :-)

kasik36 – cieszę się, że u Ciebie w miarę OK :tak:

agulla84 – nie wyobrażam sobie, żebyś mogła się poddać. Musisz znaleźć siłę, aby walczyć o swoje szczęście!

Asia_77 – we wrześniu zaczynam 2 stymulację. Wiem u którego dr się leczyłaś, na jakiego zmieniłaś??

Solostar - :-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Ewelina doktorek wczoraj mi powiedzial, ze zalecenia sa takie, ze po calkowitym ustapieniu plamienia powinnam lezec w szpitalu jeszcze 7 dni! Ale zazwyczaj wypuszczaja po 2 wiec poleze jeszcze pewnie z 3-4 dni.

solostar tak mi przykro, ale może ten jeden jedyny zostanie właśnie z wami:-) ja mam dwa w brzuchu i jakby je teraz stracić, nawet ciąży jeszcze nie ma, ale to tak bardzo by bolalo, ale jest nadzieja i czeka w klinice, żeby mogl się wgrysc - mały wampirek:-)

Ewelina ale czy pobolewania brzucha i zaparcia to nie są normalne objawy ciąży:-) jak się czerwono zrobi to strach przez duże S chociaż jak widać na przykładzie kasik tez może być ok, ona po prostu lubi napędzać nam stracha :-):-) żarcik oczywiscie

Ostatnia edycja:
ewelina to normalne ze się panikuje no bo jak by nie było to długo wyczekiwana ciąża, dla własnego spokoju pojedz na ostry jak nie przejdzie do domu Cie nie odesla a uspokoisz się, bo spokoj w twoim stanie jest bardzo wazny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry