reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejcia dziewczyny

1 moje USG w szpitalu to : na USG 2 zarodki z serduszkami, jeden zarodek mial 0,42 cm a drugi 0,46 cm, oraz krwiak z ktorego prawdopodobnie poleciala krew

Natomiast 2 USG ze srody - jeden zarodek mial 0,60 a drugi mial 0,68 cm - serduszka ladnie bily, 1 bilo 155 a drugie 163 wiec mysle ze chyba dobrze...

3 USG mam miec robione prawdopodobnie jutro albo w poniedzialek.. a powiedzcie mi jak to sie liczy czyli 0,42 cm to jest 42mm ?

Myslicie ze dobrze rosna moje kropki? czy nie za wolno? a moze przez te plamienia tak wolniej... ? hmmm mam metlik w glowie...

I dzis znow mialam 3 razy klaczki... ech... mdlosci pelna para... brzuch pobolewa, biust bardzo wrazliwy i powiekszyl sie...
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Kasik gratuluje - 88mm szczescia
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Aisa79 gratuluje zrobienia samodzielnie zastrzyku....;-)

solostar29 przykro mi ... :-(

Mimozama trzymam kciuki za transfer :happy2:

Olusia ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze. Ty chociaz wiesz z jakim wrogiem walczysz bo masz zdiagnozowana przyczyne krwawienia a ja nie. Teraz dopiero zobaczylam, ze sie pomylilam, oczywiscie moj zarodek ma 8,8 mm czyli 0,88 cm. Twoje sa delikatnie mniejsze ale to chyba normalne przy blizniakach wiec nie sugeruj sie mna.
Edit: dopiero doczytalam, ze to byly wymiary ze srody wiec raczej Twoje zarodki sa wieksze bo moj we wtorek mial 0,56 a dzisiaj 0,88. Moze ktos wie ile powinien rosnac?

Ostatnia edycja:
Kasik to prawda mam lepsza sytuacje bo wiem na czym stoje.. ale mysle ze u ciebie tez bedzie nie bawem dobrze i wrocisz do domku.. moze razem wyjdziemy jakos w tygodniu...;-) gdzies czytalam ze 1mm dziennie... ale nie wiem czy to prawda... a moze jakos ta glowice uchwycila i nie dokladnie zmierzyla hmm...

Lilia :-D

Olusia, Kasik36, dziewczyny kochane, dzieciaczki rosną wam zdrowo, serduszka biją, więc nie stresować się proszę tak bardzo wzrostem maluchów bo wiecie inny sprzęt, inne oko a także doświadczenie lekarza :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry