reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczynki :-)

Witaj Lilu19:-)

Jo.M niestety ok roku się czeka...ale co najdurniejsze ,że przez 9 miesięcy nie mamy 100% pewności ,że na pewno zostaniemy zakwalifikowani , ponieważ wizyta kwalifikacyjna jest 3 miesiące przed planowana procedurą...kosmos jakiś. Dlatego mimo wszystko zdecydowaliśmy się z M na adopcję zarodka , na którą też czekaliśmy ponad rok.
Mimo wszystko mam straszne wyrzuty sumienia.:hmm:

Lilia kupiłam ten olej....jest obrzydliwy...śmierdzi tranem :baffled:
I zastanawia mnie , bo akurat ten trzyma się w lodówce , a dlaczego inne nie , tylko są normalnie na półkach w sklepie????
Jak jest różnica między tymi olejami??

Ostatnia edycja:
Anulla- mialas crio na cyklu z estrofemem ? jakie dawki bralas ? i w ktory dzien cyklu mialas crio ?
Mnie Dr. namawial na crio na cyklu naturalnym ale ze mieszkam zagranica mysle ze bylo by to zbyt uciazliwe dla mnie.
Ja mam brac 3-8dc 3x1 i 9-11dc 4x1 , w 11 dc USG---> telefon do Dr. ustalic termin crio.
Najgorsze jest to ze na ostania chwile bede kupowac bilety i leciec do polski :sorry: no ale czego sie nie zrobi dla kruszynki :tak:

Ostatnia edycja:
Lilu19 mi też lekarz pocrio zalecił od 3 dc, a teraz jak zmieniłam lekarza to mam wziąć dokładnie po 72 godzinach od rozpoczęcia krwawienia . Ciekawe skąd będę wiedziała o której mi się zaczęło jak dostanę @ w nocy? :sorry:

Lilu19, witaj, zapraszamy, rozgość się ale wiesz nie za długo ;-)trzymam kciuki za udany transfer.

Jo.M., kochana wypoczywaj, relaksuj się na ogródku, pomyśl sobie że jesteś na urlopie, wykorzystaj te piękne wolne dni bo za 9 miesięcy to nie będziesz miała na nic czasu. Cały czas zaciskam z całych sił kciuki, wierzę.....

Asia_77, kwalifikacje to na bank dostaniecie, ale ja tam czuję że nie będzie Wam potrzebna. A co do oleju to ja tego co Ty masz też miałam, ochyda no i ma krótki termin ważności, właśnie wczoraj się skończyła, dzisiaj kupiłam tego co ma Kasik36, wieczorkiem zapoznam się z nim, zdam relacje porównawcze, a i ten ma aż pół roku ważności. Hm, to trzymam kciuki by @ przylazła jednak w dzień żebyś w nocy nie musiała wstawać co chwila i sprawdzać.

Aisa79, trzymam kciuki za dzisiejszy udany transfer, niech zaświeci nad Tobą słońce i da Ci siłę.

WRZESIEŃ

06: Aisa79 - udany transfer
07: Anulla28 - druga wysoka beta !!
07: kwiatuszekq20 - punkcja
08: kate_p7 - wizyta
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

08: Mimozama - wysoka beta !!
09: Blake - próba przed transferem
09: martolek - wysoka beta !!

09: bluesky - wysoka beta !!
10: andzia.m - wysoka beta !!

10: dorotav - podglądanie pęcherzyków
15: malaMiii - wizyta

15: Jo.M. - wysoka beta !!
18: liskka - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

16: gos1512 - podglądanie podczas antyków
Ladygodiva - criotransfer

X/XI: Komóreczka - transfer

Dziewczyny, jestem przyzwyczajona pic codzień rano do śniadania sok z wycisnietej pomarańczy. Rano mam tez brać te witamy które dostałam. Czy sok może obniżyć ich działanie?
nie popijam nim tabletki ale zazywam zaraz po śniadaniu ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry