Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez bym chcial zchudnac, chociaz z 5 kgLilu19 ja odkąd odstawiłam wszystkie leki po poronieniu mam wrażenie, że mój organizm nie wie co się dzieje. Po pierwsze jakieś krosty mi wyskakują, po drugie straciłam apetyt, po trzecie włosy wypadają mi garściami. Schudłam 7 kg co bardzo mi się podoba, myślę wprowadzić jeszcze jakąś rozsądną dietę i zacząć biegać. Nie wiem jak u Was ale mi się sporo przytyło dzięki stymulacjom i chciałabym wrócić do wagi zanim zaczęłam leczenie czyli tak mniej więcej 55 kg.
co prawda przez stymulacje nic nie przytylam, ale wczesniej dosc duzo przybralam przez tarczyce
Wlosy tez strasznie mi wypadaja,jak tak dalej bedzie to za rok-dwa bede potrzebowac przeszczepu
I ja niestety dolaczam do porazek![]()
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia związane z Białostocką Artemidą?
"Moja" pani Doktor przestała współpracować z warszawską kliniką i zaczęła właśnie z Artemidą... I nie wiem... czy szukać kogoś nowego w Warszawie czy też ten Białystok (w praktyce w Białymstoku musiałabym być tylko 2 razy - punkcja i transfer) pozostałe wizyty, monitoringi, itp w WAW. Oj... skomplikowało się![]()