Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja znam osobiscie 3 dziewczyny po in vitro i kazda z nich krwawila/ plamila na poczatku ciazy co jakis czas- ponoc to normalne, tym bardzie jesli jest krwiak.Kurcze od wieczora znowu plamie a juz 4 dni bylo czysto. Bylo tez troche krwi ale nie takiej swiezej i tylko troche. Teraz w srodku jest brazowo. Skoro nie mam wymiotow to jakos ciaza musi mi o sobie przypominac. Mam nadzieje, ze to ten cholerny krwiak sie oczyszcza. Na pewno sie nie przepracowalam bo dzisiaj wyjatkowo sie obijalam. Jak ja wytrzymam tyle czasu do wizyty, chyba zwariuje. Dopoki nie boli i nie mam skurczy to mam nadzieje, ze nic zlego sie nie dzieje.
I ja trzymam kciuki za piekne betyAndzia, kciuki za jutrzejszą betę
Aisa - za wysoką dzisiejszą betę
.
;-)niech maluchy sie ladnie dzielakwiatuszekq20 pisze:Hej dziewczynki juz jestem i wszystko pisze
Dziekuje za kciuki i wsparcie <3
a wiec z 8pecherzykow 5bylo dojrzałych
transfer w czwartek
niestety dopiero w czw sie dowiem szczegułów
buziaki

A u mnie w sumie to nie wiem co, dziś mam wizytę u dr i okaże się czy dostanę zielone światło na rozpoczęcie stymulacji. Jak zwykle jak już mam wszystko zaplanowane to musi się coś takiego stać, że nie wiem czy będę mogła podchodzić. Dostałam zapalenia, zastosowałam terapię, ale czy to wystarczy to nie wiem...