reklama

Kto po in vitro?

asita gratulacje piękne dzieciątko a jakie podobne do mamusi;-)

kwiatuszek nie zalamuj się jeszcze jeden czlowiek czeka na Ciebie, wiem ze jest Ci teraz bardzo ciezko ;-( oby smutek zmienił się w mobilizacje do działania;-)

dorotav odwołuje wizyte ET jutro bo zrobie pierw urea i myco i chlamydie znalazlam w wawie trojce za 300zł!!!! toż to jak za darmo;-) poza tym ze wzgledu na stres ten miesiac pomoze mojemu M się zregenerowac ;-P mace mu kipiłąm i zobaczymy moze cos pomoze;-P oby oby Boziu proszę..albo moze jakis cud sie stal i przez to swiństwo żołnierze są kiepscy;-( ale to raczej nie możliwe wiec...:crazy:

aisa79 jak tam nastroje, zlosc pięknosci szkodzi;-P jak tam wizyta, poznaliście się z maleństwem?? mam przeczucie ze to chlopak bedzie;-P

aisa77 jak tam doxycyklina, wybiła juz wszystko łacznie z florą bakteryjną żołądka ??:-D

jo.M kurcze super ta twoja beta, jak ja załuje ze nie zrobiłam jeszcze raz;-( coz co bylo to bylo, teraz musi się udac;-) mam komóry zamrożone więc jest nadzieja:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik36, niestety w tym samym labo .To sa ciąże naturalne które traci.

Aisa79, udanej wizyty dzisiaj. Będzie dzisiaj widać czy sa dwa kropki?

Jo,M trzymam kciuki za przyrost bety :)

Asita, dziękuję dzisiaj zdecydowanie lepiej, hormony zaczynają dawać czadu bo mam wybuchy i zawroty, no i szybko mnie wyprowadza z równowagi :-)

kate_p7, świetna cena, a maca na pewno nie zaszkodzi tylko żeby coś zadziałało z suplementów to 3 miesiące powinno się brać.

lolitka200, jeszcze kilka tygodnie i się rozpakujesz, ależ ten czas zasuwa. :-)

Kate bardzo bym chciała synka ale najwazniejsze żeby dzieciątko było zdrowe :tak:, wizyta po 16. Fajnie, ze znalazłas te badania. Dla własnego swiętego spokoju lepiej je zrobic i w miedzyczasie jeszcze podkurujesz męża witaminkami :tak:

Lisska nie mam pojęcia czy bedzie widac czy sa dwa kropki czy jeden

Dorota ja cały czas mam zawroty a od soboty chodze taka wkurzona i rozdrazniona, ze bez kija nie podchodź. Dzisiaj niecierpię mojego szefa (nic mi nie zrobił, ale jest). Pije sobie meliskę na te nerwy. Może to dobry znak u Ciebie ;-)

Aisa79, kochana to pewnie jeszcze za wcześnie na takie objawy, dzisiaj jest dopiero 4dt dwudniowych zarodków, to na pewno prg i coś tam jeszcze szaleje we mnie :-) Ale nie powiem, bardzo bym była szczęśliwa gdyby to było to. :-)

kwiatuszekq20, trzymam kciuki za Twojego mrozaczka, te ostatnie maluchy są waleczne i życzę Tobie by z Wami został. Masz plan kochana i to jest w tej chwili najważniejsze.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny,

Przepraszam, że teraz dopiero dopisuję, ale wczoraj miałam problem z netem i nawet nie mogłam w pewnym momencie czytać forum :wściekła/y:

Kwiatuszek - bardzo mi przykro :-(trzymam kciuki za Twojego mrozaczka.

JoM - super, że beta rośnie :-)

Aisa - trzymam kciuki za wizytę&&&&&

Dorotav - a już w trójpaku :-D, podali mi jak to określił mój Dr dwa "idealne" blastusie. Beta 3 października, a w czwartek się dowiem ile mam mrozaczków.

Luize, super !! razem testujemy :-) 3 październik będzie dla nas szczęśliwy ! :-)

WRZESIEŃ

23: Lilu19 - udany criotransfer
23: Aisa79 - wizyta pęcherzykowa

23: Ladygodiva - wizyta przed crio
24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne

28: Juhasek87 - wysoka beta !!
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

03: Olusia7982 - badania prenatalne
03: liskka - wizyta u prowadzącego gin.