Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aisa79:
3x1 tabletka estrofemu dopochwowo
3x300g luteiny dopochwowo
3x 2 tabletki luteiny podjezykowej (fakt akurat dzisiaj przed badaniem zapomniałam ją wziąć).
Myślę, że nawet jeśli lekarz tego nie zleci, to wybiorę się w sobote znowu na bete.
Marrika beta przyrosla wiec jest dobrze, przy tak malych wartosciach moze przyrastac troche inaczej. Na estradiolu sie nie znam a progesteron to wynik sklerozy, czyli tego, ze zapomnialas wziac podjezykowa lutke. Koniecznie powtorz bete za 2 dni.
Kasik36 - z tym progesteronem to calkiem możliwie, bo miałam podobna wartość, gdy od transferu do I weryfikacji w 3dpt brałam tylko dopochwową. Dopiero potem lekarz kazał dodać podjęzykową...
Marikka progesteronem sie nie stresuj, zeby wynik byl miarodajny powinno sie go zrobic kilka razy dziennie a przeciez nikt tego nie robi. Wazne, ze jest powyzej 20.
Marikka to dawki duże masz. Betę zdecydowanie powtórz, może maluch jest leniwy i sie później zaczął zagnieżdzać, a tym bardziej, ze beta urosła. Mi chyba przy III weryfikacji estradiol spadł, a przy kolejnej znowu sporo wzrósł. Tez nie wiem o co chodzi z tym estradiolem, a Twój miesci sie w normie bo norma jest od 100 do 6000 w I trymestrze, prg od 16,4 do 49,0 w I trymestrze. Czyli jakby patrzeć na normy podane przy wynikach to jest ciąża
6,2 cm szczescia pomachalo mi lewa reka na monitorze i podskoczylo jak je lekarz obudzil. Na razie wszystko jest ok ale lekarz powiedzial, ze na tym etapie niewiele wad mozna wykryc. Wazniejsze sa polowkowe prenatalne. Troche sie uspokoilam
Mój Aniołek obumarł, w 7 tc na usg wszystko było w porządku, biło serduszko a 2 tyg później tętno osłabło, aż w końcu serduszko stanęło. .
Lekarz pocieszał, że są dobre rokowania, gdzyż za pierwszym podejściem organizm przyjął zarodek . Ale jak pokazują kolejne próby nie jest tak różowo