reklama

Kto po in vitro?

Kasik

Gratuluje widoku :) i malego cudu który nosisz w sobie. Po cichutku Ci kibicowalam i trzymalam kciuki :) pozdrawiam

Wszystkim Wam kibicuje i za wszystkie trzymam kciuki niestety nie mam tak czasu żeby pisać do każdej z osobna ale codziennie Was czytam i chyba jestem uzależniona od tego forum :)

reklama
U nas za te 11 lat nic nie wybadali - nadal utrzymują, że to niepłodność idiopatyczna. :(
Szlag czasem bierze, bo człowiek nawet nie wie o co tak naprawdę chodzi!
Będę testować w 9dpt - 30.09 choć lekarz kazał w 12 dpt .
Ja chcę wiedzieć wcześniej na czym stoimy bo do 30-tego mam L4 i nie wiem co potem.
Mam nadzieję że jak zaskoczyło to już ślad jakiś powinien być, a jak będzie 0 to sprawa oczywista.

Kasiu gratuluje widoku Twojego Szczęścia:-) Musi być mega wspaniałe uczucie widzieć swoje serduszko:-)
Dziś byłam na becie i tak 8 dpt było 84.72 a dziś 10 dpt jest 143.3. na wizytę zapisałam się 13.października.

Dzwonił doktorek. Jeszcze mniej wiem niż przed jego telefonem. Ochrzanił mnie, że mam negatywne myśli, że wszystko jest ok, bo beta wzrasta "niemal" książkowo
wJdAXPDhijykMWCAANWD4AcY0AljAAC1UPCAJFwRl8cohVGCAQSR8mKHCpmYgIggleyywwAtlFISGBQbggMMj2qQRwKtpaBXDDTfhTPLCGgdlQUZFvEokRqkDBQQAOw==

Jak gdyby nigdy nic, jakby była to wzorcowa ciąża zaprosił na wizytę z USG 02.10
40Y2GF2QAA7
Pytam czy powtórzyć betę. Mówi, że w poniedziałek (14 dpt), a ja na to, że może lepiej po 48h w sobotę? Stwierdził, że to za krótki czas i będzie niemiarodajne.
Czy Wy coś z tego rozumiecie? Czy ja mam lekarza, który wierzy w cuda?

Pracuje w Invikcie od pół roku chyba. Kilka wizyt już u niego miałam i nawet 2 IUI, chyba zawsze jest tak pozytywnie nastawiony.
Tak jak piszesz zamierzam zrobić. Za 2 dni dla siebie i jeśli dalej będzie przyrost, to za 4 dnia dla doktorka.

Ostatnia edycja:
reklama
Marikka powtorz bete. Po 3 weryfikacji tez robilam dla siebie bete.

Juhasek pieknie beta przyrosla :-)

Kasik gratuluje, malestwo ma juz sluszny rozmiar :-)

Mam dzis wysokie tetno, niedawno 84 a teraz 94. Powinnam sie martwic?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry