reklama

Kto po in vitro?

Aisa - dzięki za kciukasy na jutro, ale ja betkę robię pojutrze, w 10 dpt :) na razie obsikuje setki sikaczy i porównuję intensywność kresek hi hi taki żarcik, na razie zrobiłam tylko dwa i kreska robi się ciemniejsza :)
Ale Ci zrobili numer, ja też bym z nerwów chyba umarła... ale di jutra już niedługo, będzie dobrze :)
Ja też powinnam być panikara, bo wczoraj była euforia a dzisiaj już znowu czarnowidztwo :( i cały czas mnie ciągnie i cały czas mam wrażenie że już nic z tego :rofl2:
Wiecie co, mi lekarz też powiedział, że lutinus lepiej zdecydowanie się wchłania i że jeśli nie ma lutinusu to zamiast 100 mg lutinusu trzeba brać 200 zwykłej luteiny.... Ale jest jedna apteka w warszawie, i to jest ta, do której kierują z n=invicty, gdzie ja za ten lutinus zapłaciłam jakoś niedużo... w innej aptece mi babki sprawdzały i powiedziały, że za jedno opakowanie 180 zeta a ja w tamtej chyba 50 płaciłam... nie jestem pewna dokładnie, ale na pewno nie płaciłam 180 za opakowanie, bo kupowałam wtedy kilka + estrofem + coś tam jeszcze i zapłaciłam chyba 200...

reklama
Zgadzam sie z lolitka, u nas tez nie robią standardowego ivf nawet z dobrym nasieniem. No chyba ze nasienie jest super dobre a komórek masa to wtedy robią pół na pół.

Wróciłam z przychodni, gardło zaczerwienione ale brać mam tylko paracetamol.

BuniecZek,

No to moze od aplikatora. Implantacja zaczyna sie w 4,5 dniu ale przy zarodkach 3 dniowych.

Hej Dziewczyny,

Bardzo dziękuję za kciukasy. No i szok :szok: są dwa pęcherzyki i dwa serduszka :szok::baffled::szok:. Jeszcze nie mogę się otrząsnąć:sorry2:. Jeden zarodek jest usytuowany trochę dalej, ciężko było go zmierzyć i zobaczyć lekarzowi serduszko, ale się udało, wymiary pierwszego zarodka 86 mm, drugi prawdopodobnie - 60 mm. Doktor stwierdził, iż wszystko jest w porządku. :tak: Następna wizyta za 3 tygodnie.:-D

Aisa - trzymam mocno kciuki za jutro

Dorotav - wszystkimi myślami jestem z Tobą w piątek, abyś Ty też zobaczyła serduszko :tak: Ja przyznam się szczerze, że też mam takie napady złości, że trudno ze mną wytrzymać:eek: Nie jestem w stanie nad sobą zapanować.

Liskka - wskakuj do łóżka i kuruj się, przeziębienie najlepiej wygrzać.

Olusia - dużo zdrówka :-)

Lilia- maluchy zostaną z Tobą nie tylko do 5 doby, ale na całe 9 miesięcy

Witam wszystkie nowe staraczki i za wszystkie trzymam kciuki :happy: Tyle ostatnio tworzycie, że jak mnie chwilę nie było to nie mogę nadrobić :sorry:

Ostatnia edycja:
Luize - piękne wieści :) niechaj te Twoje cudne maluchy pięknie zdrowo i szybko rosną :) Cóż to musi być za szczęście...
Dziewczyny, może głupiutkie pytanie - po jakim czasie od transferu jest szansa ujrzeć serducho?

Ostatnia edycja:
Luize gratuluję podwójnego szczęscia:tak:
Olusia do mnie przyjwchał kurier z UPS:tak:

Wie może któraś z Was jak zrobić dostęp do wyników online w invikcie? bo wyskakuj e mi komunikat że Nie można założyć nowego konta:Dla podanych danych nie można założyć konta INVICTA-online.

Giza moja kolezanka zamowila wczoraj zestaw z Invicta.. jak dlugo czekalas na niego? oni wysylaja to piorytetem czy jak? a ten nr pod ktory dzwonisz by zamowic transport to oni tj klinika podaje nr pod ktory mozna dzwonic? czy jak?:tak:

Hess tak miała hiperstymulację. Niestety lekarz się upierał że nie mam pco a badań amh nie zalecił i skończyło się to hiperką.

Luize Gratuluję !

Właśnie wróciłam i jestem rozczarowana :-( Na nfz immunolog zleciła mnie i mężowi tylko ANA-1 i ANCA , mam zrobić jeszcze p /c plemnikowe, test limfocytotoksyczny i MLR ale za to muszę zapłacić.
Zła jestem, gdybym wiedziała że tylko tyle na nfz dałabym sobie spokój więcej kosztowało mnie paliwo i opłaty za autostradę. Na wizytę czekałam ponad miesiąc, już dawno miałabym wyniki !! A tak znów wszystko się wydłuży. :-(:-(:-(:-(

reklama
Zapłaciłam chyba w piątek a w poniedziałek był już kurier. A tel jest w przesylece-dzwonisz i prosisz o kuriera. dzwoniłam w poniedziałek około 15 a kuriera miałam umówionego na wtorek na południe. Dzis mija tydzień od wysłanie, czekam an te wyniki z niecierpliwością:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry