reklama

Kto po in vitro?

reklama
kate, wsrod blastocyst nie ma leniuszkow. albo zyja albo nie. mojej juz nie ma. taka prawda. odstawiam leki. co sie bede faszerowac.

sykatynka, twoje blastocysty sa ok, takie jakie moja dr lubi najbardziej. najlepsza 5 dnia jest 5aa,5ba i tak to spada. najslabsza u ciebie to 1. ale wszystkie to blastki wiec jest dobrze. moze zbtego byc pare dzieciakow przy dobrych wiatrach ;)

moja byly mrozone jako blasti 5ba i 5bd i w kilka godIn urosly do 6dniowych. to podobno nie jest dobre. w moim przypadku nie bylo.

mysle ze sobie zrobie przerwe od forum i tematu invitro. swieta ida, musze cieszyc sie tym co mam a nie myslec o tym co bedIe lub nie.

zaczynam walke od nowa od stycznia.
musze sie wyciszyc.
ciezyc swietami.

wszystkim wam zycze powodzenia w walce

mam nadzieje ze juz was tu w styczniu nie zobacze bo bedziecie na ciezarowkach ;)

bylo mi milo sie z wami odstresowywac.

Ladygodiva przykro mi ale widze, ze twardo stapasz po ziemi. Tak jak mowisz czas zaczac cieszyc sie czym innym a pozniej walcz dalej!!! Trzymam kciuki! Kate ja testuje 19 listopada, to bedzie 10 dni po. Sykatynka i Raptus pytalyscie o moje wskazania do PGD. Juz wczesniej wspominalam ale juz mowie. Dwie ciaze naturalne z zatrzymaniem serduszka w 11 i 12 tygodniu. Z badania materialu z pierwszej ciazy wynikalo ze byl blad w chromosomie 18. Drugiej nie badalismy. Kiedy nastepnie po nieudanych 3 IUI i rocznym staraniu naturalnie trafilismy do lekarza od nieplodnosci, on przejzal nasza historie, badania(wszystkie sa bardzo dobre) stwierdzil ze tylko invitro z PGD bo tu trzeba szukac przyczyny braku dziecka. No i wyszlo, ze nasze komorki i plemniki nie chca sie ze soba w poprawny sposob laczyc. Cena PGD u nas jest bardzo wysoka, ogolnie dwa invitro pochlonely wszystkie nasze oszczednosci a nawet i wiecej. Ale nie zaluje, bo wiem, ze tylko w ten sposob moglismy miec zdrowe dziecko.

U mnie 5 dpt ... Bola mnie jajniki i troche piersi.... Ale strasznie sie boje ze nic z tego nie bedzie. Jak mialam 5 dniowa blastke to kiedy powinno cos wyjsc z testu siusianego a kiedy z krwii. I czy moglabym juz miec jakies objawy swiadczace ze jednak sie udalo tym razem??

Hej:-)
Po dzisiejszej wizycie lekarskiej, lekarz wyznaczył punkcję na środę 12.11 na godz. 8.20.
Estradiol wynosi 6030 pg/ml. Jest duże ryzyko hiperki. Dostałam dostinex, który muszę wziąć dzisiaj i za tydzień.
W lewym jajniku mam 10 dużych pęcherzyków i 10 małych, po tyle samo jest w prawym.
Nie czuję się najlepiej, jest mi strasznie niedobrze i mnie mdli i lekko pobolewa podbrzusze.
Także w środę będzie po wszystkim:-)

Lady...bardzo mi przykro :( ale masz racje otrzasnij sie i ciesz sie tym co masz, bo rozpaczajac nad tym czego nie mamy lub czego bardzo pragniemy nawet nie zauwazamy ze zycie przecieka nam przez palce.. .. Wracaj do boju w styczniu z nowa energia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry