reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
calineczkaa - dzięki, ale spać mi sie nie chce. Mój mąż tylko zły na ich organizacje, bo jedno mu mówili, drugie robili. I ogólnie po oddaniu nasienia go olali. Jak wrócił to sie nawet na rozmowę z lekarzem nie zalapal.

Hess ...buhahaha....biedny mąż...;-) poczuł się jak te kobiety , które po sexie jedyne na co moga liczyć , to na " dobranoc Kochanie ":-D

A tak na poważnie , to z tego co pamiętam mój M też okazał się zbędny po oddaniu nasienia :szok:

Mój mąż poszedł do Złotych Tarasów, ja się spytałam pielęgniarki, czy może do mnie przyjść, powiedziała, że tak, i tak zadzwoniłam, to był natychmiast ze mną i za pół godz przyszedł Pałaczewski z nowiną.

Asia - no właśnie, a przecież sprawa dotyczy pary. Wiadomo, że nie będzie facet na zabiegu, ale na rozmowie z lekarzem mógłby być.

Hess będzie dużo jajców:-) pięknych i dojrzałych:-) co do punkcji to dr P jest jedynym lekarzem który ją robi, ale jest wesoły facet:-) co do naszych mężów to faktycznie ich olewają troszku..:-(

Aisa_77 modl się za moją morulkę bo straszną mamę ma bo w nią nie wierzyła:-p

Kate modły masz jak w banku....i masz szczęście ,że tak daleko mieszkasz:-p bo jak nie, to ciotka by zaraz naskarżyła Morulce jaką ma mamusię ;-)

reklama
Asia_77 wiesz co tak bym się chciała z wami spotkać kiedyś, kurcze budujemy tutaj takie więzi nie świadomie:-p przezywamy razem wzloty i upadki, tworzymy fajną grupę wsparcia a jak zwykle gadam jak potłuczona bom jestem nadwrażliwa z natury a co będzie dalej:-) bueheh

poza tym poczekaj wiosna przyjdzie i polecim na moto na sląsk :-p

Ostatnia edycja:
Do góry