reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate - ty na żadnym moto na śląsk nie polecisz bo z brzuchem się w kombinezon nie zmieścisz :) Kiedy lecisz na drugą betkę?
Hess - ale wyhodowałaś!!!! widzisz, opłaciła się długa stymulacja, będzie z czego wybierać :)
Ja jutro mam wizytę kontrolną i usg, mam nadzieję, że wszystko ok, bo coś mnie tam nadal pobolewa i nadal krwawię...
Zamówiłam panel z invicty, jutro a najpóźniej pojutrze powinien dojść zestaw do badania... czy to można im potem zostawić tam w invikcie, czy trzeba odsyłać?
No i do końca tygodnia muszę się wybrać na te wszystkie przeciwciała itd., bo jak na to się czeka z dwa tygodnie to muszę je zrobić jak najszybciej...
Dorotka -
ile cię wyszły te wszystkie badania? To chyba na nfz nie ma szans, trzeba wszystko prywatnie?

sykatynka dla chcącego nic trudnego namiot przeciwdeszczowy kupie zamiast kombinezonu:-p
co do badan ja robiłam na miejscu:-( a na bete wlasnie nie wiem bo teraz wryfikacje mam 10dpt wiec może 8dpt i będę miała 6dpt,8dpt,10dpt ??

kate ...damy rade , podeślę Ci peleryne przeciwdeszczową mojego wójka....jest spora ,,,bo to taka specjalna dla wędkarzy jak w deszczu łowią:-p

Zrób pojutrze betę , dla świętego spokoju ( mojego :-p) bo do soboty ja na zawał zejdę :sorry2:

Aisa_77 chyba tak zrobię i zobaczymy czy jest wszystko ok:-) w sumie pocieszam się że musi być dobrze bo miało bety jeszcze nie być wiec niska czy nie w ogóle jest:-)

Kate, po cichu gratuluje :-)
Wiesz ja jak dostałam tel od lekarki ze jestem w ciazy to tez dostałam biegunki hehehe chyba z wrażenia .. :-)

Lookator, ja mam 30 lat i miałam tylko dwie komóreczki , wiec jak to sie ma do statystyk ? :) trzymam za was kciuki

Kate
a nie mówiłam ??? moim pierwszym objawem byla biegunka i juz sie balam ze to jelitowka a biegunka trwala do 12 tyg ciazy wiec sie przyzwyczaj :) Morule to morule :) Teraz przepraszaj swojego kropka ze w Niego nie wierzyłas .... :) Gratuluje Kochana :)

kate- zaczne kochana od Ciebie. Wielkie gratulacje.Az mi sie łezka zakręciła w oku:tak::tak::tak: Kurcze az nie umie opanowac z emocji. ;-)

asia hehe bardzo rozbawiło mnie twoje seksparty. hehe fajnie brzmi.

hess super gratulacje jajcobrania.teraz mocno trzymam kciuki za seks na szkiełku:-D

jo.m kochana wkoncu wrocilas. strasznie brakowalo mi twoich wpisow. Ja własnie zamówiłam w niedziele badania z invicty. Czekam az mi je dostarczą.
W piątek mam wizyte, mam nadzieje ze bedzie ok.

danii mocno trzymam kciuki za bete. i wierz w swojego kropka.

reklama
danii skoro moja morula dała rade to twoja blastka tym bardziej:-)

lilka nie wpadłam na to a od 3 dni się męczę:-D teraz zobaczymy co będzie dalej..:-) jakoś przetrwam z tą niedogodnością jelitową:-p w ogóle myślałam ze nie dojadę na tą betę tak mnie żołądek nawalał i tylko za WC się rozglądałam, pomyśleli w tramwaju ze jakaś naćpana czy co...

kikifish mój M jest w pracy i wyjść nie może i tez mówił ze aż wstyd bo mu się łezka w oku zakręciła:-p a no wiesz jak to facet...

Hess wiesz już cos co do ilości zapłodnionych komórek?:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry