kasik36
Fanka BB :)
Anulla u mnie na tym etapie to pewnie nie bedzie zauwazalne ale najwazniejsze zebym juz nie puchla na twarzy bo to wyglada jakbym byla chora.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

, ale nic mi to nie pomaga. Do toalety chodzę normalnie, nie mam zaparć itp. Dziś doszły bóle takie, że ledwo da się wytrzymać, na szczęście nie trwały non stop. Jestem na herbacie miętowej i sucharach. Mama powiedziała, że skoro Espumisan nie pomaga, to może to wątroba jest podrażniona. Biorę od dziś Sylimarol, bóle nieco przeszły. Głodna jestem, wcześniej jak bóle ustąpiły to trochę zupy zjadłam, to od razu wróciły. Więc tylko sucharki. Na razie jest w miarę, choć brzuch nadal napęczniały, a przy większym wysiłku pobolewa. Jak mi do jutra nie przejdzie to idę do lekarza.