kiki - leć na betę! nawet jak będzie niewysoka, jednocyfrowa, ale wyższa niż 1, to znaczy, że coś jest na rzeczy
Migotka - to nie jest tak, że ja trzymam restrykcyjnie dietę, ciężko mi jest do niej powrócić, ale obiecałam sobie, że przy następnym podejściu będę ją trzymać, żebym potem nie mogła sobie nic zarzucić, a tak to się zastanawiam, że a może jakbym trzymała dietę, to by coś zmieniło....
Najgorsze w tej sytuacji jest to, że wszyscy lekarze raczej mówią, że mam się nie przejmować, że nie trzeba obniżać homocysteiny przed następnym podejściem, więc teoretycznie mogę mieć następne podejście w lutym... Ale ja trochę się boję i nie wiem, co mam zrobić...
Jutro pojadę zrobić ponownie to badanie homocysteiny i zaobaczymy...
Calineczka ja biorę wit. b6, 12, 2, biotynę i kwas foliowy 5 mg. Dawek witamin ci teraz nie powiem, bo nie pamiętam. W każdym razie są wysokie. Ale dziś chyba zamówię te formy metylowane, tanie nie są, ale lepiej się przyswajają...
Yplocka - ale ja nie rozumiem, czy to że są niediagnostyczne, to oznacza, że nie nadają się do transferu, czy po prostu nie da się ich zbadać?