Zastanawiam się.... piszecie tutaj dużo o tym, że po hormonach wzrastała Wam waga..... W sumie to moja Ż miała 3 stymulacje, 7 transferów, suplementuje się, trwa to 1,5 roku..... A jak miała rozmiar 34 tak nadal ma.....
Ja tam oprócz tego clo i profertilu zbyt wiele nie brałem, ale byłbym rad, jakbym kiedyś z wagą do 60 kg dobił.....
Hmmmm......
A propos profertilu - jeśli ktoś w tej chwili przyjmuje mogę podesłać jedną płytkę. Mi już nie będzie raczej potrzebna.
Proszę zainteresowane osoby o kontakt na PW - sens to ma wtedy, kiedy któryś z Waszych facetów dłużej to bierze, te 20 tabsów na płytce na 10 dni styka, a spermatogeneza trwa 3 miechy.
edit AAAA i miałem jeszcze coś w temacie acardu napisać - Moja żona po punkcji zawsze dostawała Fragmin, w ramach profilaktyki przeciwzakrzepowej.. Zakładam, że acard działa tak samo, więc sens ma po punkcji i po transferze..... Tak mi się wydaje.....Ale jak dostajecie zastrzyki z heparyną po punkcji, to już raczej nie bardzo, bo acard tylko zintensyfikuje działanie zastrzyków, a przeginać chyba na pewno nie warto.