Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo czuję się na @, kuje mnie w lewym boku-nie wiem czy jajnik ale mam takie ala spięcia-skurczę
biorę nospe forte od transferu w sumie ale wczoraj nie pomogło. Nie boli jakoś ale dziwne uczucie.A dopiero 4 dpt.
Boję sie że mi powie że nie czuję ciąży a tak bym zyła nadzieją do pon
wiem głupia jestem.... moich rodziców biorę bo ledwo co chodza na nogi. A już dwóch znajomych ktorym ufam potwierdzają skutecznosc jego terapi-koledze rozpuścił się kamień w nerce a miał już termin operacji, drugi kolega nie mógł funkcjonować normalnie przez kolana a wczoraj była na drugiej terapi i mówi że nawet bez problemu już klęknie. Wizyta tylko 30 zł, nie pieniądza a może pomoże
ale jak co to zapraszam na kawe
.Myslalam ,ze sie przewale.Dopiero po paru dnia przeszly wszystkie objawy.Gines mi powiedzial,ze to normalne ,bo wszystko musi sie zagniezdzic i poukladac,dla twojeo brzucha to rewolucja.Pewno ci nie pomoglam,ale na szczescie nie zawsze mamy racje.trzymam kciuki ,zeby ta wstretna ciota nie przyszla.
nikt jej tu nie chce.Gizasno chyba każda musi przez to przejść i każdej będę to powtarzać
jak mi się udało, też tak się czułam, a gin powiedział, że taki ból ciagniecie skurcze jak na @ jest mile widzianym objawem bo oznacza, że coś się dzieje
mówiłam to już kiki i widzisz, ma w brzuchu maluszka
![]()