Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane właśnie dostałam odpowiedz na bocianie .....J. Szamatowicz stwierdził ,że mój przypadek można traktować jako jedną refundację leków ....czyli zostały mi jeszcze 2 :-) ale jutro i tak będę dzwonić do MZ dla pewności
U mnie do bani - im dalej w las (więcej badan) tym gorzej - i odebrałam dziś wyniki tarczycowe i przeciwciała ATG (393 przy normie do 115) Pozostałe wyniki tarczycowe OK. Spotkałyście się z czymś takim?
Przyznam szczerze, że takie duże przekroczenie normy mnie zmroziło....
Coleta, niestety te przeciwciala mogą oznaczać Hashimoto. Zapisz się do Endo i zrób ust tarczycy, a anty tpo robiłaś?
Andromeda, witaj, napiszesz mi dokładnie jak się nazywa u ciebie to badanie na nk? W necie znajduje różne nazwy a w rzadko którym labo to jest a zależy mi żeby zrobić....
No właśnie też to znalazłam ale nie bylam pewna, dzięki za potwierdzenie a wiesz może ile w invikcie czeka się na wyniki? Miałam dzwonić pytać ale praca się na mnie rzuciła i dziś o Bożym świecie zapomniałam....
Sykatynka, antyTPO i wsztstkie pozostale tarczycowe sa ok. Eh.... probuje zlapac jakas wizyte do endo.
Ciekawa jestem co ginka mi powie i czy/jak to wplynie na stymulacje.
sykatynka, na subpopulacje czekałam ostatnio jeden dzień. rano pobranie krwi, (max do 10 rano). a po godz. 13 miałam już wyniki, tylko ja wtedy poprosiłam o szybkie wyniki, tak normalnie to chyba kolejny dzień po badaniu.