reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Calineczka uszy do góry!:-) Widzę że Cie zwątpienie dopadło- to normalne. Musisz wierzyć że się wkońcu uda! I tj Twoje podejście:tak:

Czy ktoś mnie oświeci:confused: Wczoraj przy histeroskopii zrobili mi abrazje.
I teraz moje pytania: Czy mogę podchodzić do crio już w następnym cyklu? Czy muszę czekać 1-2 cykle? Zdąży się to endometrium dobrze odbudować? Bo jak przypuszczam i tak crio będzie na cyklu sztucznym. Aaa i jeszcze mam zajeb... torbiel na jajniku! Fuck!:wściekła/y: Pewnie się teraz nie wchłonie. Czy moge z torbiela do crio podchodzić?:confused: Nigdy nie może być łatwo. Chyba sie do tego już wypada przyzwyczaić w moim wypadku:-(
Do tego moje dziecię znów chore. Szczeka gorzej od podwórkowego pieska. Z 3 tyg temu byliśmy u lekarza. A dziś znów nawiedzimy dr. Pewnie znów sie kobita ucieszy... Jak ja lubie te comiesięczne pielgrzymki do lekarza... Dobrze że wyszłam wczoraj ze szpitala bo dziś nocka była ehhh dusząco-szczekająca. Jak nie urok, to srac...ka

Ostatnia edycja:
calineczka praca to nie cel sam w sobie, tylko środek do osiągnięcia celu, więc wrzuć na luz przed tobą minimum 30 lat pracy w różnych firmach, przynajmniej się zahartujesz:-) Mi moja poprzednia firma tak dała w kość że tutaj wkręciłam się w 3 miesiące i nie popełniałam błędów jak większość 'świerzaków" . Pamiętam jednak jak mi było ciężko, chyba najgorzej wspomina to mój M:-D bo musial słuchać codziennie. Teraz pewnie nie widzisz plusów tej sytuacji ale gwarantuje Ci że w następnej po czymś takim będzie Ci o niebo łatwiej...

Tola32
ja do crio miałam podejść z torbielą lekarz kazałzrobic badania hormonalne czy nic nie produkuje ustrojstwo, żeby nie zakłóciło przygotowań do crio. W czasie brania estrofemu się wchłonęła sama, więc może u Ciebie tez tak będzie:-p

To przynajmniej z tą torbiela mi wyjaśniłas. Dziex. A ta sluzówka sie odbuduje dobrze? Czy odczekac cykl?

witam. Calineczka ja jestem zdania ze Tobie teraz sie uda czego z calego serce Ci zycze:) a wlasnie mam takie przeczucie a rzadko sie myle:)!!!a umnie wczoraj poszedl 3 zastrzyk menopuru dwa razy bylo po 225 a wczoraj juz 150....a ja ....nic nieczuje :( pewnie niebedzie wemnie znow nic.......

Oj Daria, miłe jest to co mówisz;-)Czyżbyś była czarownicą?;-)Idę po relanium, bo już nie mogę tego stresu wytrzymać. Ja już nie wierzę w żadne znaki, przeczucia, sny, bo nic mi się za pierwszym razem nie sprawdziło. Więc teraz mam chłodne podejście:happy2:
Co byś chciała, aby po 3 dniu stymulacji jajniki Cię napitalały ostro?Przecież to niemożliwe, jajca trochę urosły, ale chyba nie na tyle, abyś czuła nie wiadomo co. Nie wsłu**** się tak w Twój organizm, bo zwariujesz:-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Siedzę w Mc Donalds, a mój poziom podqurw....ia narasta,
Odebrałem dalszą część wyników genetycznych, i za chwilę idę jeszcze się spotkać z panią dr. Generalnie, gdyby te badania były wcześniej zrobione, to bylibyśmy kupę kasy do przodu, Ż miałaby zaoszczędzone full nerwów, a niewykluczone, że mielibyśmy już dziecko.

Mam prośbą na cito - jaka powinien być poziom komórek NK?, bo Ż ma powyżej normy - >30. Nie pamiętam ile powinno ich być, sorry, że pytam o coś, co już tu było wałkowane.
Dzięki z góry

Do góry