reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

przeczytalam na ulotce od gonapeptylu w skitkach ubocznych ze mozliwe plamienie..to samo na menopurze...ale to juz 10dc dlugo cos strasznie martwie sie...

reklama
Daria to Twoj 10 d.c. i dopiero 3 dawki menopuru? przepraszam ze dopytuje ale ja mam od pierwszego dnia cyklu a wlasciwie od drugiego menopur

sham ja tez tak będę miała od 3 do 7dc jeszcze nie wiem kiedy @ przyjdzie. Ale ja ide dlugim protokołem i może to nie ma aż takiego znaczenia:confused:

Nie mogłam się oprzeć i stworzyłam suwaczek:tak:mówiłam sobie że zrobię to po usg serduszkowym ale wczorajsze usg mnie uspokoiło na tyle że zaczynam wierzyć ze na prawdę jestem w ciąży;-)w sumie nie czuję się inaczej, żadnych obajwów może i dobrze... oby tak do końca

Kiki szkoda że skończyło sie na antybiotyku, ale to akurat mniejsze zło niż przenoszone przeziębinie/grypa:sorry2:a powiedz mi czy jeszcze będziesz chodzić do gyncentrum? W rejsestracji pytali się mnie czy dr m mówił o zmianie lekarza/ Odpowiedziałam że nie:dry:bo dr M chce miwdziec mnie 24 lutego na serduszkowym i koniec, polecja jakiegoś dr S lub Sz od prowadzenia ciaży, który pracuje w katowickim szpitalu,do 12 tyg miałabymm wizyty free. Ale chyba jednak wybiorę jakiegoś lekarza w Cześtochowie-jeszcze mam 2 tygodnie do serduszka a później będe myśyleć. W sumie 11 dni. A Ty jak sie czujesz? chodzi mi o objawy?
Ewciahcg a Ty kiedy masz następną wizytę?

Gizas podoba mi sie Twoja postawa :) Genna zrobila Ci miejsce na ciezarowkach bo Franio ma juz tydzien ;) Co prawda na telefonie nie widze suwaczka ale gratuluje :) Nawet na watku iui juz wszyscy wiedza o Twoim szczesciu.

dziewczyny, ja jestem na razie tylko na gonapeptylu i czekam na @ (wczoraj odstawiłam pigułki anty) i żadnych plamień nie mam, więc podejrzewam, że to sprawka menopuru...
dariaa16 może zadzwoń do lekarza i skonsultuj się, z pewnością Cie taki tel uspokoi.

to kolejne moje podejście a nie wiem gdzie robić te zastrzyki, w brzuch pod pępkiem- po prawej lewej stronie- w jakiej odległości od pępka?? mam siniaka po porannym zastrzyku :/

reklama
Do góry