reklama

Kto po in vitro?

Hejka dziewczyny :-)
Meg i alaT dzieki za pamiec...w piatek byłam na cytologi teraz czekam na wyniki, mam nadzieje, ze beda juz dobre..podczas ostatniej wizyty nie spytałam gina co dalej czy od nowa zaczniemy wyciszanie i tym samym długi protokól czy moze teraz zastosuja krotki...ale znajac mojego pecha to pewnie bedzie długi i wszystko od poczatku i jeszcze tyle czekania:-(

reklama
katya1
pisalas ze podchodzisz na cyklu bezowulacyjnym, a jak moge spytac to masz problem z cyklami owulacyjnymi???? ja mam PCO i oczywiscie cylkle bezowulacyjne wiec tez jeden criotransfer mialam na cyklu bezowulacyjnym niestety nieudany

cześć mi mi,
ja mam tak długie cykle, że ciężko jest trafić w owulację, dlatego bezpieczniej (podobno) na bezowulacyjnym,
czytałam niestety, że jednak lepiej na cyklach naturalnych przeprowadzać crio...
generalnie już się nie łudzę, że się kiedykolwiek uda, mam doła......

Hej dziewczynki!!!
katyia kolejne podejście będzie udane:):)Bo trzeba dorównać statystyce:):)Także główka do góry.....A w ogóle daj znać kiedy miałabyś ochote na kawe z konwalią jeszcze, razem raźniej:)
A u mnie stres i nerwówka przed jutrzejszym usg....lekarz wrócił z urlopu więc nareszcie możemy serduszko sprawdzić...to będzie 8 tydzień o ile dobrze liczę....bo sama nie wiem czy porządnie obliczyłam...z objawów to mam nadal bolące i kłujące piersi, mdłości rzadko...dzisiaj rano troszeńkę ale nie musiałam witać się z muszlą klozetową:)Trzymajcie babeczki za mnie kciuki jutro.....

Kasia_30 nie stersuj sie nie potrzebnie, cierpliwie czekaj a bedzie ci wynagrodzone:-)

ja dziisaj byłam u gina i zadecydował że przed kolejnym transferem zrobimy histeroskopie. znowu znieczulenie.....brrrr... wpiątek mam się już zgłosić. która z was miała ten zabieg? pozostało mi 5 zarodków zamrożonych w 2 dobie. teraz bede chciała 3 zarodki transferować.

Witam serdecznie,
jestem studentką położnictwa i piszę pracę licencjacką na temat przeżyć kobiet poddających się zapłodnieniu pozaustrojowemu. W związku z tym zwracam się z serdeczną prośbą o wypełnienie ankiety, która znajduję się pod poniższym linkiem,
z góry dziękuję za pomoc.

http://www.ankietka.pl/ankieta/60995/analiza-przezyc-kobiet-poddajacych-sie-zaplodnieniu-ivf.html

ŻYCZĘ PANIĄ POWODZENIA;-)

Ostatnia edycja:
Kasia_30 nie stersuj sie nie potrzebnie, cierpliwie czekaj a bedzie ci wynagrodzone:-)

ja dziisaj byłam u gina i zadecydował że przed kolejnym transferem zrobimy histeroskopie. znowu znieczulenie.....brrrr... wpiątek mam się już zgłosić. która z was miała ten zabieg? pozostało mi 5 zarodków zamrożonych w 2 dobie. teraz bede chciała 3 zarodki transferować.
dorocica - a z jakiego powodu będziesz miała robioną histeroskopie??? (endometrium, zrosty???? )

Meg* z powodu, że dwa in vitro i nic. gin powiedział że trzeba to sprawdzić. sama nie wiem, nigdy nie było wskazań do endo, zrosty??.....miałam jedynie wycinany wyrostek ale to też nie to pewnie.... powiedział też, że są kliniki które bez tego badania nie podchodzą do in vitro. także niektórzy profilaktycznie to robią. ale chyba wolę spróbować, coprawda koszt ok 2000 tys ale mam tylko 5 mrozaczków, na nastepne podejście musiałabym poczekać a mój zegar już coraz wolniej tyka:((((

reklama
szarlotka - trzymam mocno za jutrzejsze widoki, bo jeśli to 8 tydzień to serduszko już na pewno będzie widoczne. Ja miałam usg w 6 tyg i pięknie już biły:). Powodzenia jutro i pisz nam od razu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry