reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

ktos kiedys pytal mnie o punkcje ze w invicta warszawa robi podobno tylko pałaszewski :) wczoraj dopytalam jeszcze i mi punkcje bedzie robil dr Kunicki:) nieznam wogole i niewiem nawet jak wyglada ;) moze to i lepjej ;)
DorotaMie , kasik36 ma racje zawsze mozna skorzystac z dawstwa komorek jest wiele kobiet ktore skorzystaly i teraz maja swoje male pociechy:) moja rodzona siostra zdecydowala sie na dawstwo rozwaza rowniez dawstwo ze wskazaniem na mnie:) ale narazie o tym niemysle i ciesze sie ze podjela taka decyzje :) a my jak musimy i to nasze jedyne wyjscie korzystajmy z tego:)!!!
dziewczyny po transferze bralyscie tylko relanium czy tez nospe forte??? bo na ta mocniejsza trzeba miec recepte??? ja dzis pelna starchu ale niechyba tyle ze nic ztego niebedzie a ogolnie przed calym zabiegiem..od rana pije mlekoo:D uwielbiam je , jajniki mnie troche ciagna i boli mnie tylek od choragonu :D

reklama
Sham ja byłam przestymulowana z estradiolem 6000 i wtedy zdychałam, bardzo mi było niedobrze, mdliło mnie, aż wzięłam dostinex i mi przeszło. Też mi napęchniał brzuchol:-)
Na betę idę w poniedziałek, a co tam mi szkodzi. Chyba, że się rozmyślę:-D

Ze swojej strony chciałbym napisać, że dziewczyny po punkcji chyba wskazane mają zastrzyki z heparyny, jak po każdym zabiegu w znieczuleniu, żeby skrzepów nie było. Nie wiem, czy za każdym razem to zalecają.

Pozdrawiam
Dorota - niech MOC będzie z Tobą :-)

Calineczka a Ty jak zwykle w gorącej wodzie kąpana:tak:nie miałam żadnych objawów, poza bólem podbrzusza w 3 dpt, kucie i ciągnięcie pomimo wzięcia porannej nospy, po zarzyciu kolejnej przeszło. I tak do tej pory nie mam żadnych objawów. Złych czyli plamień, krwaiweń i bóli brzucha a nawet mdłości:sorry:dobrych czyli np powiększenie i wrażliwość piersi też nie. Też sie boję czy nadale jestem w ciąży a do usg jeszcze 5 dni. Nie wyobrażam sobie Twojej paniki oczekującej na kolejne usg jak nie bedziesz miała typowych objawów:-Dzesiwiejesz cała:-D
Jedyna zmiana jak u mnie jest to jestem bardziej senna, pół dnia ziewam. Długo śpię.
A ile bierzesz progesteronu?

Daria relanium i nospa max (bez recepty) po transferze.
Choć jak w czasie transferu powiedziałam Pałce, że wzięłam nospe, aby skurczy nie było i nie wypchnęło zarodka, to powiedział, że na skurcze (chyba miał na myśli porodowe) to jeszcze za wcześnie:-D

DorotaMie 2 pechole na naturalnym cyklu to bardzo dobry wynik, ja nie mialam nigdy wiecej niz 6 pecholi, z czego tylko 2 zarodki. A stymulowane sa zapewne slabsze od naturalnych wiec swiatelko w tunelu jest :)

Lutenia 3 razy po 2 tabletki dziennie, i od jutra podjęzykowo mi dojdzie, ale o progesteron się nie martwię, bo wtedy miałam niecałe 80.
Dobra, już sie nie martwię:-p

reklama
@dariaa16 a z czym macie problem? też z AMH? ja jeszcze nie do końca was znam dziewczyny, wybaczcie dopytywanie

wtakim razie wezme relanium i nospe max po transferze o ile do niego dojdzie ...
DorotaMie u mnie problem ze stymulacja...chociaz dziwne to jest poniewaz moje AMH=29,06 cos kolo wiec ogromne FSH=6,99 wiec powinno byc dobrze..a mimo to na stymulacje na naturalnym cyklu reagowałam max 2 pecherzykami ktore albo slabo rozly albo niepekaly albo wogole nierosly co prawda mialam mala dawke po 75j....teraz aktualnie wzielam razem 1425j i efektem sa 13 jajeczek po okolo14-15mm

Do góry