reklama

Kto po in vitro?

witammm ja juz w domku.... strasznie sie czuje mam odruchy wymiotne....boli mnie caly doł brzucha :( i zemdlalam na oddziale i dostalam jeszcze kroplowke..... przyszedl do mnie dr kunicki wytlumaczyl wszystko w srode transfer o 13.10 udalo sie wycuagnac 7 komorek niewiem czy dobrze czy zle... mam nadzieje ze przetrwaja...

reklama
Daria, to miałaś przeboje;-)To pewnie z wrażenia, znając Twoje emocje i przeżywanie wszystkiego:-)Był przystojny Pan położny?Mógł Cię cucić:-)
Miałaś chyba trochę więcej na podglądaniu?
7 jajec jest ok, napewno będę dorodne i piękne zarodki powstaną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daria - odruchy wymiotne mogą być po narkozie, pij dużo wody, niech organizm się oczyszcza. Na ból brzucha weź może paracetamol lub nospe. Trzymaj się, minie to niedługo.

Daria, to miałaś przeboje;-)To pewnie z wrażenia, znając Twoje emocje i przeżywanie wszystkiego:-)Był przystojny Pan położny?Mógł Cię cucić:-)
Miałaś chyba trochę więcej na podglądaniu?
7 jajec jest ok, napewno będę dorodne i piękne zarodki powstaną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na podgladaniu miałam 13 ale były zawale niektóre jakoś tak...oj stres był niesamowity. Boję się teraz ze mam tylko 7 mam nadzieję ze będą dobre...dziewczyny ja teraz czekam na tel z invicta czy dopiero w środe coś powiedza

daria teraz kciuki zaciśnięte za sex na szkiełku !!
odpoczywaj jak najwięcej - czy po punkcji mozna normalnie jeść?? czy darować sobie żurek?? i kapuste kiszona??
Daria 7 to wcale nie mało, ważne żeby pięknie się dzieliły zarodki.
Hess leżysz?? apetyt wrócił?? jakby co to wiem co moga brac kobiety w ciąży gdy mają zaatakowane zatoki czy górne drogi:)

Ostatnia edycja:
reklama
sykatynka, ja się z Tobą zgadzam. Ostatnio wyszedł artykuł nawet na ten temat. Lekarz, który opublikował badania i zapoczątkował trend eliminacji glutenu z diety przy braku celiakii, wycofał się z tego. Wykonał szereg badań dodatkowych i okazało się, że gluten nie miał wpływu na osoby deklarujące poprawę samopoczucia i zdrowia po jego eliminacji z deity. Także coś w tym jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry