reklama

Kto po in vitro?

reklama
ptencer
ja też uwielbiam oglądać zdjęcia brzuszków ciążowych :-), Twój już ładnie zaokrąglony, przy bliźniakach to pewnie będzie większy.....a i gratuluję w takim razie wyczucia ruchów, cudowna sprawa :-), wstawiam zdjęcia mojego brzuszka (jesli uda mi się wgrać, bo jeszcze nie wstawiałam tu fotek i nie wiem czy wiem jak :sorry2:)

pierwsze dla porównania z 13t6d ciąży
dwa ostatnie z 23t6d ciąży
Nad teraźniejszymi popracuję jutro ;-)

Załączniki

• 13t6d.jpg
    13t6d.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 85
  • 23t.jpg
    23t.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 85
  • 23t6d.jpg
    23t6d.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 84
WERA-ty to masz juz taki brzuszek juz fajny az mi sie usmiech pokazal na twarzy dajecie nam nadzieje ze i nam sie uda wielkie dzieki dziewczyny jestescie super,jade podejrzec zaraz moje jajeczka i juz za pare dni moze sie uda tym razem .

BKASIA-gratulacje kochana!!!!!!juz i ty nie dlugo taki bedziesz miala przesylajcie nam tu wiruski wszystkie szczesliwe kobietki musimy ich troche polapac i raz a dobrze sie zarazic buzka dbaj o was.Caluski mocne!!!!!!!!!!!!!

KASIA30-daj znac kochana jak cos juz bedziesz wiedziala oczywiscie,ze nie ma innej opcji i dolaczasz to inwitroweczek i pokolei kazda z nas,maj to nasz miesiac buzka!!!kciukasy zacisniete!!!!!!!!

reklama
Kochane ja trzymam kciuki za Was wszystkie,przeciez musi sie w koncu udac :-)
Ja probowalam posluchac wczoraj serduszka malucha(mam takie domowe usg na brzuszek),no ale sie nie udalo.Bylo slychac jak sobie plywa,ale nie chcial dac sie zlapac;-) Moze dlatego ze zjadlam slodka babeczke i zapilam ja kawa hehe.Troche kofeiny i maluch zaczal szalec ;-) No nic,sprobuje za tydzien :tak:

kama35 trzymam kciuki za super jajeczka:-) Mam wielka nadzieje,ze tym razem sie uda:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry