reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oby Nam się tak dalej szczęściło:-)
Ja jutro trzecia weryfikacja i beta powinn być trzycyfrowa, mam nadzieję, że przyrośnie.
Szkrabek, Ty to taka pozytywna dziołcha chyba jesteś:-D

Fusun - gratuluję przyrostu bety :)

.szkrabek - ja podczas wyciszania, czy stymulacji w sumie czułam się dobrze. Nie byłam humorzasta, nie tyłam, nie chudłam, wszystko było normalnie.

kate_p7 - ja niestety z kalendarzem się nie zaofiaruję, bo prowadzę już jeden w temacie IVF MZ :D, więc nie będę zachłanna. Natomiast Ty jeśli potrzebujesz, to zrezygnuj z niego, nawet jeśli się nikt nie zgłosi na zastępstwo. Jakoś w razie czego sobie poradzimy!! Grunt, żeby Tobie było dobrze :tak:

Lin36 witaj :)

Fusun ale sie ciesze, normalnie jak by to byla moja beta, gratki kochana :)

Gizas teraz bedziesz odliczala dni od wizyty do wizyty a jak ten czas bedzie sie dluzyl ;)

Dziewczyny, dziękuję. Chciałam wcześniej sprawdzić wpisy i Wam odpisać, ale jestem dzis na takiej wsi, że trudno o zasięg telefoniczny, o internecie nie wspominając. Agulla, nie mam żadnych objawów. Piersi bolą ale to po lekach. Jak wstaję rano po dłuższej przerwie od ostatniej (wieczornej dawki leków) to nawet piersi nie bolą

reklama
jutro pierwsza weryfikacja, nawet relanium mi nie pomaga, taka jestem poddenerwowana i ten ciągły, niby minimalny, ale jednak ból podbrzusza:-( Och Boże jakbym chciała by się tym razem udało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry