Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jedne dziewczyny mają a innym wydaje się że mają a jeszcze inne nic nie odczuwają. Do tego dochodzi intuicja która ma prawo spełnić się w 50%, więc niejedna sie przejechała pozytywnie bo nie wierzyła a się udało. Ja to podejście też skresliłam bo miałam normalne objawy @ a do tego byłam na sesjach bioenergoterapeuty i śmiałam się ze jak on nie wyczuł aury maluszka to nie jestem w ciaży a beta jednak wyszła
dostałaś coś na torbiel?duża była?
po kryjomu zrobiłam 20 dpt
Mój mówi że jak sie udało to już jest dobrze i wkrótce urodzę dzieko. Nie dopuszcza że coś się może stać... ehh chciałabym tak bo ja martwię się każdego dnia czy dalej jest dobrze, czy mlauszek się rozwija, czy serducho boje prawidłowo. Jeszcze 4 dni do usg
chyba Wam nie wspominałam, że mam trzy młodsze Siostry z których każda ma po kolei 2 córki, następna 1 syna, a najmłodsza córkę i syna (ten ma miesiąc i jest lekiem na moje biedne serce:-)) a mam jeszcze starszego brata ale on mieszka dalej, więc jego dzieci - dwie córeczki nie są na co dzień, jak to powyższe wrzeszczące tatałajstwo
wracając do tematu oglądam setny raz "Krainę Lodu" i słucham jak Mania (ma 3 latka właściwie powinna nazywać się dziecko Rose Mary) wyję "Mam tę moc"

rodzice w terenie, więc Ciociusia na straży, ale spoko przynajmniej na makówce się nie lęgną głupoty:-)
ale wydaje mi się, że bardzo ładnie przyrasta i powinnaś już spokojnie czekać na usg i zacząć cieszyć się ciążą
wiem, ze po latach walki to na pewno kosmos i jeszcze do Ciebie nie dotarło, ale niedługo dolegliwości ciążowe się rozkręcą, więc jeszcze nam pomarudzisz:-)
także trzymaj się Kochana, odezwij się jak będziesz tego potrzebowała
ponadto krzyż też, no i cycki jakby zaczęły wypuszczać powietrze bo były na wybuchu
a wczoraj wieczorem to tak mnie kuło tak pośrodku, że mówię albo po ptokach albo Eskimos się wgryzł
jakoś dzisiaj mam więcej optymizmu, pomimo wszelakich boleści
ale ja to jestem z tych marudząco bolących - ciągle mnie coś kłuje, więc ja i tak będę stękać coby się nie działo