reklama

Kto po in vitro?

reklama
Calineczka jak się ma podane 3 dniowe zarodki to implantacja jest później, bo one jeszcze muszą dojrzeć do stadium blastocysty, więc wydłuża się to o 2 dni. Nie mogę być tego pewna ale 3 dpt czyli jak zarodek był w 6 dobie miałam ciągnięcie w dole brzucha i kucie, pomimo wziętej nospy, myślę że twdy właśnie byla implantacja a bynajmniej jej początek. bo betę zbadałam 11 dpt i wyniosła 77:sorry2:
Daria wiem że doszukujesz sie objawów ale na tym etapie ciężko coś dostrzec:dry:jedne dziewczyny mają a innym wydaje się że mają a jeszcze inne nic nie odczuwają. Do tego dochodzi intuicja która ma prawo spełnić się w 50%, więc niejedna sie przejechała pozytywnie bo nie wierzyła a się udało. Ja to podejście też skresliłam bo miałam normalne objawy @ a do tego byłam na sesjach bioenergoterapeuty i śmiałam się ze jak on nie wyczuł aury maluszka to nie jestem w ciaży a beta jednak wyszła:tak:
Sykatynka noż cholewcia zawsze coś:dry:dostałaś coś na torbiel?duża była?

Zgadza się intuicja... Bardziej chyba to ze zawsze nastawiałam się pozytywnie...a potem wychodzilam z płaczem :( ... Dziś zacznie się trzecia doba objawy to mega bolace piersi brzuch jak balon Ale żadnych kluc w jajnikach... Nic... Eh...

A wam dziewczyny życzę pozytywnego rozwoju sytuacji...

Nie badałam bo mi M nie pozowolił:-ppo kryjomu zrobiłam 20 dpt:-p Mój mówi że jak sie udało to już jest dobrze i wkrótce urodzę dzieko. Nie dopuszcza że coś się może stać... ehh chciałabym tak bo ja martwię się każdego dnia czy dalej jest dobrze, czy mlauszek się rozwija, czy serducho boje prawidłowo. Jeszcze 4 dni do usg

Witam,
Ja siedzę z Antkiem u Siostry i pilnuje jej GRZECZNYCH dzieci:-p chyba Wam nie wspominałam, że mam trzy młodsze Siostry z których każda ma po kolei 2 córki, następna 1 syna, a najmłodsza córkę i syna (ten ma miesiąc i jest lekiem na moje biedne serce:-)) a mam jeszcze starszego brata ale on mieszka dalej, więc jego dzieci - dwie córeczki nie są na co dzień, jak to powyższe wrzeszczące tatałajstwo:-D wracając do tematu oglądam setny raz "Krainę Lodu" i słucham jak Mania (ma 3 latka właściwie powinna nazywać się dziecko Rose Mary) wyję "Mam tę moc":-D:-D:-D rodzice w terenie, więc Ciociusia na straży, ale spoko przynajmniej na makówce się nie lęgną głupoty:-)

Calineczka ja się nie znam na przyroście bety bo jak z Antkiem robiłam bete to miałam tylko napisane wynik dodatni:baffled: ale wydaje mi się, że bardzo ładnie przyrasta i powinnaś już spokojnie czekać na usg i zacząć cieszyć się ciążą:-D wiem, ze po latach walki to na pewno kosmos i jeszcze do Ciebie nie dotarło, ale niedługo dolegliwości ciążowe się rozkręcą, więc jeszcze nam pomarudzisz:-)
a w ogóle widzę, że Wy z Hess to macie fajne specyficzne więzi - takie wirtualne siostry:-):-)
Kate jak masz potrzebę to odpocznij od forum, neta itp. ja widzę po sobie, a jestem na początku drogi, że można zwariować:baffled: także trzymaj się Kochana, odezwij się jak będziesz tego potrzebowała:tak:
Daria ja mam dzisiaj 3 dpt i brzuch jakby ciut mniej boli, ale boli mnie często:szok: ponadto krzyż też, no i cycki jakby zaczęły wypuszczać powietrze bo były na wybuchu:szok: a wczoraj wieczorem to tak mnie kuło tak pośrodku, że mówię albo po ptokach albo Eskimos się wgryzł:-p jakoś dzisiaj mam więcej optymizmu, pomimo wszelakich boleści:cool2: ale ja to jestem z tych marudząco bolących - ciągle mnie coś kłuje, więc ja i tak będę stękać coby się nie działo:cool2:

Kate23, My się z Hess znamy, nie tylko wirtulanie, ale w realu, chyba jesteśmy sobie przeznaczone, bo też zupełnie przypadkiem wybrałyśmy to samo miejsce na Sylwka, tzn. Zakopane i tam się poznałysmy. Bardzo dobrze mi się z nią pisało i też gada w rzeczywistości:-)
Fajna dziewczyna z niej, ja fajniejsza i tak się śmieję, że mam siostrę, którą odnalazłam po latach:-D
Cały czas nie daje mi o sobie zapomnieć:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny bierzecie koenzym Q10 o jakiej mocy? Bo w aptece można dostać max 60 a mi się wydaje ze czytałam u nas na forum ze dziewczyny biorą 300. ...czy cos pomieszałam. ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry