reklama

Kto po in vitro?

Calineczka, ja nie miałam przez całą ciążę żandych żyłek na piersiach. Podobnie nie miałam ciemnej linii na brzuchu, ani wymiotów... wszystko jest tak indywidualne, że nie ma co porównywać - jedna ma tak, druga tak :-) widzę, że nie przerwanie doszukujesz się czegoś w sobie - przestań! bo osiwiejesz kobieto ;-) ciesz się tym co jest - załóż może pamiętnik i spisuj sobie różne rzeczy - ja tak zrobiłam jak tylko zaczęłam się starać o dziecko i mam spisany cąły czas ciąży i czas z maluchem i teraz spisuję sobie jakieś fajne powiedzonka syna bądź sytuacje - super jest do tego wrócić, bo tyle wspaniałych chwil nam ucieka... no i jest zajęcie ;-)

reklama
Calineczkaa ja cię bardzo proszę ty weź sobie na wstrzymanie z tymi objawami. Jesteś w ciąży więc kobieto nie zagrazaj kropkowi, bo twoje panikowanie napewno mu nie pomaga. Idź na spacer, poczytaj książkę zostaw już ten internet w spokoju i nie nakrecaj się. Wyszukiwanie nic ci nie da. Ja przestałam i tylko tu wchodzę nic więcej i dobrze mi z tym.

reklama
Calineczka wyluzuj sue i poczytaj książkę o której wczoraj pisałam. Co cie czeka za 9 mcy świetnie napisana przez faceta z mega poczuciem humoru wyluzujesz się. Leszek Talko Dziecko dla odważnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry