reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyniki będzie dzisiaj napisze o ile nie walne na zawał! A tak mnie dzisiaj głowa boli ze to jakaś masakra!!!

agulla to jesteśmy razem;-) ubiegły poniedziałek był taki piękny, calineczkaa i fusun betowały po raz pierwszy i jakie teraz tego wyniki :-). Mam nadzieję ze i nam się dziś uda!!! wyniki będę miała ok 16, staram się cos robić ale w głowie tylko jedno. jadąc dziś samochodem byłam tak roztrzęsiona ze bałam się o jakiś wypadek.

to w takim razie dzis zaczne brac 5mg kwasu foliowego, tak sie boje i mam czarne mysli...i fat ze to pierwsze podejscie i podobno rzadko sie udaje... no i objawy jak na @ w srode zrobie bete i moze bedzie juz cos wiadomo...

no niestety stres nie odpuszcza nawet po pozytywnej becie, ani po usg pęcherzykówm, myślałam że po serduszkowym będzie lepiej ale cały czas się boję o maleństwo, czy jest jeszcze, czy się prawidłowo rozwija, czy serducho bije dobrze...i tak będzie już zawsze:sorry2:

Fusun beta piękna:tak:ponownie gratuluję i spokojnych 9 miesięcy
Agula i Andromeda z wytężenie czekam na Wasze bety, co chwilę odświeżam:-D

reklama
Inka ale ktoś musi mieć porażke !zawsze tak jest na forum

Agulla heloł od czarnowidztwa to jestem ja:-p też czekam z niecierpliwością na Twój wynik i ciagle zaglądam:-)

mam nadzieję, że ten tydzień zacznie się pięknie, zresztą już się zaczął Calineczka I Fusun cudne betki:-D wysyłacie te fluidki masowo bo tu mnóstwo chętnych:-)

Andromeda też przebieram nóżkami nad Twoim wynikiem bo my transferowałyśmy tego samego dnia i liczę, że mnie zarazisz:-D
GizaS ma rację teraz panikujemy przed betą a później to będzie jazda:cool2: wcale nie lepsza, tylko już jeden krok będzie za nami:tak:

Ja dzisiaj bez no spy i powiem Wam, że całkiem do przeżycia:happy2: brzuch i krzyż czuję, ale tak normalnie (o ile jakikolwiek ból tak można nazwać), ogólnie to bliżej mi @ niż ciąży, ale kto to wie:-D nie wiem jak przetrwam do piątku, już dziisaj kombinowałam co by może jednak jechać na krew, ale jakoś się opamietałam:cool2: zrobiłabym sikacza bo to najłatwiej dostępne w moim przypadku, ale nie jest miarodajny, więc nie ukoi mi nerw:confused: nic czekam na cudne wieści od Koleżanek:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry