reklama

Kto po in vitro?

.szkrabek - to bardzo dobre wiadomości :tak:. Kurcze, pierwszy raz spotykam się z codziennym podglądaniem. U nas tak często tego nie robią. Mnie podglądali najpierw po tygodniu, potem co 2-3 dni, bo miałam wyjątkowo długą stymulację. Ale codziennie to bym się chyba pochlastała, hehe :-D W każdym bądź razie trzymam kciuki za wtorkowe podglądanie :tak:

reklama
dzięki dziewczyny, to podnosi na duchu, nie powiem :tak: mam wielkie zaufanie do tego lekarza, to muszę przyznać. Ale w sumie, będę mogła się więcej wypowiedzieć po wszystkim.
Wyjątkowo jutro mam "wolne", bo jak pęcherzyki są po 13 mm to jeszcze "nic się ciekawego nie dzieje" :-) ale od wtorku obowiązkowo codziennie badanie krwi i USG, nieważne że muszę dojeżdżać prawie 3h w jedną stronę - dlatego od wtorku się wyprowadzam z domu - ha ha :laugh2: - jak to zabrzmiało i przeprowadzam na parę dni do kliniki, by nie jeździć codziennie - na szczęście mają bazę noclegową na miejscu :-) traktuję wyjazd ja mini spa, lub sanatorium :yes: poczytam książki, zwiedzę Białystok - będę sama pierwszy raz od nie wiem kiedy. Dziwnie będzie budzić się samej rano i nie słyszeć "mamooo, gdzie są moje spodnie?" " no nie, znów owsianka na śniadanie" "muszę już wstawać???" lub "kochanieee... co będzie na obiadek?" :-D moje chłopaki już są przerażone perspektywą zostania samemu na włościach - mój mąż poprosił o szybki kurs obsługi zmywarki, i zmartwił się, że po kotach trzeba kuwety sprzątać :dry: No nic, dom się nie zawali, a ja trochę odpocznę od tego wszystkiego... choć już tęsknię - głupek :-p

szkrabek trzymam kciuki za stymulacje, dużo jajec tam masz:-) będzie z czego wybierać. A co do lekarza to super, w porównaniu do mojej kliniki to niebo a ziemia. Na pewno zwiększa to szanse na sukces:tak:

:tak:kciuksay za jutrzejsze solenizantki;-)

Agulla termin z ostatniej @ mam na 10 kwietnia ale z usg od poczatku wychodzi mi 28 marca. A ze szykuje sie na cesarke to powinno byc pod koniec marca. W czwartek mam wizyte to dowiem sie konkretow :)

Cześć dziewczyny :) jakiś czas temu pisałam do Was, a potem już tylko czytałam ;) pokrotce w styczniu mialam stymulacje i punkcję. Transfer odroczony, bo dr chciał pierw moje endometrium zobaczyć, w zeszłym tyg mialam histeroskopię i teraz czekamy na @ i w tym cyklu transfer- mamy 2 mrozaczki.
Calineczka i Fusun gratuluję i powodzenia :)
Agulla84 ja leczę się w provicie.
Ogólnie to chciałam Wam bardzo podziękować, bo gdyby nie to forum nie wiem jak przetrwalabym ten cały czas :)

reklama
szkrabek, niezły kurniczek się szykuje no i super lekarz skoro codziennie będziesz miała podglądanie, a takie kilkudniowe spa to już w ogóle super, odpoczniesz, zrelaksujesz się. Mega kciuki :tak:

Fusun, Calineczka, kciuki za jutrzejsze usg, cudownych widoków :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry