Hess
Fanka BB :)
.szkrabek - to bardzo dobre wiadomości
. Kurcze, pierwszy raz spotykam się z codziennym podglądaniem. U nas tak często tego nie robią. Mnie podglądali najpierw po tygodniu, potem co 2-3 dni, bo miałam wyjątkowo długą stymulację. Ale codziennie to bym się chyba pochlastała, hehe
W każdym bądź razie trzymam kciuki za wtorkowe podglądanie 
. Kurcze, pierwszy raz spotykam się z codziennym podglądaniem. U nas tak często tego nie robią. Mnie podglądali najpierw po tygodniu, potem co 2-3 dni, bo miałam wyjątkowo długą stymulację. Ale codziennie to bym się chyba pochlastała, hehe
W każdym bądź razie trzymam kciuki za wtorkowe podglądanie 
- jak to zabrzmiało i przeprowadzam na parę dni do kliniki, by nie jeździć codziennie - na szczęście mają bazę noclegową na miejscu :-) traktuję wyjazd ja mini spa, lub sanatorium
poczytam książki, zwiedzę Białystok - będę sama pierwszy raz od nie wiem kiedy. Dziwnie będzie budzić się samej rano i nie słyszeć "mamooo, gdzie są moje spodnie?" " no nie, znów owsianka na śniadanie" "muszę już wstawać???" lub "kochanieee... co będzie na obiadek?"
No nic, dom się nie zawali, a ja trochę odpocznę od tego wszystkiego... choć już tęsknię - głupek