Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
andromeda skurcze macicy pojawiają się przy wysokim estradiolu, jak jest niski to nospa powinna pomócoraz magnez dlatego dziewczyny biorą duże dawki, pośrednio powoduje odpowiednie syntezowanie progesteronu dodadkowo i to właśnie prg hamuje skurcze. Tylko trzeba uwazac żeby nie przedawkować bo mleczan się wchlanai np.90% a tlenek już tylko 5%, więc 3 tabl, u jednej to ne to samo co 3tabl u drugiej.
Jak sa silne skurcze macicy, tzw. "pobudzone macice" to w Białymstoku podają atosiban w kroplówce, i mają rewelacyjne efekty nawet już pracę napisali.
Ten niedojrzały ananas powoduje skurcze i tak samo przedojrzały, dlatego ja nie brałam bo się nie znam
Co do transferu najważniejsze jest wyeliminowanie skurczy, tzn. dobrze przeprowadzony transfer technicznie, żeby nie pobudzić macicy, no i bierzemy przed transferem, relanium, ja dodatkowo nospe;-) A histero miałaś robione? bo piękne masz zarodki:-)
szkarbek mówiłaś ostatnio że Ci w głowie się kreci itp. ja bym kąpieli nie brala, poza tym ponoć osłabia organizm. Ale ja nie wiem:-) ja się prysznicuje już tyle czasu, ale kocham wrzątek![]()

Ale naprawdę przeczytaj bo warto
może to dobry objaw:-) Ale jak była biochemiczna to jest dobrze, bo to znaczy że raczej wszystko pracuje dobrze, tylko zarodek wadliwy, może czas nie ten...to raczej rokuje dobrze. Poza tym nie wiem które to twoje podejście, ale dziewczyny czasem maja po 4-5 transferów i w końcu zaskakuje
więc czasem magicznym lekiem jest cierpliwość..