reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
calineczkaa wczoraj było 5tc2dni a sreduszkową mam w 6tc3d, a to za wcześnie? tak mi lekarz ustalił. Dodatkowo odstawił mi clexane bo nie mam wskazań i według niego jest to niezdrowe...w ogóle witamin mam nie brać tylko zdrowo się odżywiać. W ogóle mówi się że relanium można w ciąży a on że są badania które mówią że zażywanie źle wpływa na układ oddechowy dziecka. Zostają mi tylko ziółka jak mnie mój M wkurzy :-Dno i L4 na miesiąc.

kate_p7 dziś mój 7dpt, jutro rano robię betę - mam nadzieję, że już coś wyjdzie (miałam blastkę podaną). Mój brzuch to twardy kamień i bolesny :-( nie wiem czy to dobrze czy źle... jutro się przekonamy.

Was też tak bolał brzuch tydzień po? TZn. okazjonalne kłucia i ból jak na okres?

reklama
Do góry