Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozdrawiam. Odezwij się po wizycie.calineczkoo zaparcia to raczej rzecz normalna w ciąży z tego co słyszałam bo ekspertem nie jestem ba to przecież moja pierwsza ciąża, ale ja je też mam niestety, jeśli chodzi o brak tchu czy zmęczenie większe przy wchodzeniu po schodach czy nawet zwykłym szybszym spacerku to niestety ja też mam:-) a to dopiero 4 miesiąc a co będzie później? sama jestem przerażona tym faktem ale podobno to jest tak że nasze serce w ciązy musi przepompować więcej krwi dlatego też szybciej się męczymy :-)Ja nie mam żadnych objawów, ba, nawet cycki mi nic a nic nie urosły, za to pojawiły się zaparcia.....i czasem brak tchu.
Kate tak ten czas leci nie wiadomo jak szybko, dopiero co się dowiedziałam że jestem w ciąży a zaraz na początku maja mam połówkowe. Ale twoje obawy doskonale rozumiem bo ja przed każda wizytą dostaję sra.....ki a mój mąż ma do mnie pretensje że wymyślam no ale to jest silniejsze ode mnie, może inaczej by było gdybym zaszła w ciąże tak jak moje koleżanki szybko i "bezboleśnie" a nie kilka lat starań, łzy więc strach zostanie nawet na długo.buneiczek ty to już ciężarówa pęlną bębą 17tydz., wiec postaram się posłuchać starszych ciążowo koleżanek![]()