reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Agapl - przykro mi.... oczywiście powtórz usg... ciężko określić, ile potrwa samoistne oczyszczenie się, ja miałam czekać ok. 2 tygodni (u mnie serduszko biło, ale później przestało, co zostało wykryte w 8 tyg.). Jednak inny lekarz skierował mnie do szpitala na indukcję poronienia (na szczęście bez zabiegu), ale w Twoim wypadku raczej nie będzie to potrzebne... Jest to bolesne przede wszystkim psychicznie, ale bądź tu z nami, postaramy się Cię wspomóc, bo parę z nas przez to niestety przeszło...
Kate - trzymam mocnooooo kciukasy!

Kalendarz będzie później, najpierw muszę ogarnąć parę spraw przed wyjazdem :D

reklama
agapl13 przykro mi bardzo...bardzo smutna hisoria ale jak raz sie udalo to napewno uda sie kolejny :* niestety niewiem ile trwa naturalne oczyszczenie po odstawieniu wszystkich lekow....obilo mi sie kiedys o uszy ze jesli wszystko idzie dobrze to około 3 miesiecy ale to informacja nie potwierdzona wiec nie wiem..... 3maj sie

dziewczyny orientuje sie ktos z Was jaka jest kolejka w rządówce teraz w Novum???? ....

Agapl, mam koleżankę, która serduszko ujrzała dopiero miesiąc po pojawieniu się zarodka. I wyszło na prenatalnych, że ten płód ma dziurę w serduszku. Może warto jeszcze poczekać?

Agapl tak mi przykro:-( może warto jeszcze poczekać, szczerze nie wiem co lepsze,ale ciąża to nie matematyka może warto pójść do innego specjalisty, a zarodek jest?

Kiki, chyba jakoś teraz powinna mieć wyniki badań genetycznych?
Znacie jakieś domowe sposoby na chore zatoki, od tego cholernego wiatru przewiało mi je;-(

Kate ogólnie dziwne zachowania są jak najbardziej w porządku w ciąży ...
Trzymam kciuki za maleństwo .....
Ja uwielbiałam sery pod każdą postacią , a teraz na biały nie mogę patrzeć nawet , jem tylko ser żółty i śledzie pod każda postacią i duuużo słodkiego .... a dziś pierwszy raz moje mdłości zamieniły się w wymioty , ale lepiej się czuję ......

Madziulka ja się martwię, bo ja mam tylko mdłości i nie rozkręcają się do wymiotów, a teoretycznie jak beta przyrasta powinno być gorzej, a u mnie objawy słabną, wiec może to zły znak:-(piersi nie bolą, senności nie ma...

tak mam jeszcze dwa zarodki 1bb, i wykorzystam je a potem "jakby co" moim planem B jest Novum...tylko niewiem jak tam jest z kolejka bo podobno ciezko??? czy realne jest dostanie sie tam jeszcze....
czemu chce uciekac???.....hym rozmawiajac z moja znajoma z novum ja tam traktuja lepjej o wszystko dbaja, sami zalecaja sporo badan,...i drążą....a tu moze zle trafiłam na lekarza poprostu dr. N w sumie mily itd...ale leci takim stałym działaniem.... umnie jest problem z androgenizacja i on wie...ale zadnych lekow mi na to niedal zeby zbic troche te androgeny...czy cos..... niewiem jakos powoli mnie juz tam denerwuja....a juz o transferach niewpomne ostatnio stalam 30min z pelnym pecherzem a pałaszewski siedzial w gabinecie kolejka jak niewiem co a on sobie siedzial i nikogo nieporsil...az jakas jedna z dziewczyn ktora tez na transfer sie zdenerwowala i weszla....potem plaszewski zapomnial dac mi recept.... a przed crio zapomnieli o tym ze musze z moim facetem podpisac zgode na rozmrozenie i ja byłam sama na wizycie bez mojego i ona musial na drugi dzien z rana leciec 70km i podpisac zgode bo im sie przypomialo...niewiem moze troche zle trafilam w dni...ale o novum slysze duzo dobrego...i na forach i w pracy wlasnie od znajomej ...ale niewiem jaka tam jest kolejka....moze ktos sie orientuje...

reklama
Do góry