reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
agull84 wymaz na ureo i mycoplasmy.

agapl poczekaj do soboty i nie wydziwiaj, beta to tylko sygnał od naszego organizmu ze jesteśmy w ciąży i od głupiego odwodnienia może spaść. Ja sie mnóstwo naczytałam literatury o betahcg i nie wnosi ona nic w późniejszych dniach... a w ogóle jak łożyszko zaczyna działać to i beta spada osiąga swoje maksimum w 9-10 i zaczyna spadać. Poza tym labo musi być to samo itp...

Sisi 172 na tarczycy się nie znam, ale rezerwa niska. Zmieniono odczynniki jak wszedł program z MZ i np. minimalne AMH 1,5 to teraz 3. Ja np.przed zmiana odczynników miałam 3,4 a teraz mam 6,5 po stymulacji już jednej. więc normy podają stare a odczynniki zawyżają, żeby wciągnąć do rogramu MZ dlatego kryteria tez mają podnieść, co do AMH.

Ostatnia edycja:
Agulla mycoplasma, ureaplasma i chlamydia metodą pcr z krwi. Najlepiej wykonać badanie u obydwojga partnerów nie dać sobie wmówić że wystarczy jedną osobą bo się tymi bakteriami zarażamy od siebie. Mój M miał ureaplasmę a ja nie:confused:pozbyliśmy się cholerstwa i jest ciaża czy akurat miało to decydujący wpływ:baffled:nie wiem. Nasze zarodki zatrzymywały się po 3 dobie, a po eliminacji urea jeden bąbel podany w 3 dobie został ze mną:tak:Koszt w gyncentrum za dwoje to chyba 550 zł

agulla84 ja robiłam tradycyjny wymaz jest dużo tanszy i tak poradził mi lekarz i połozna z invicty która oferuje te badania w wersji PCR, po wyleczeniu robi się PCR ze względu na okienko serologiczne.

reklama
Do góry