Emenems
Fanka BB :)
Ja to przed rozpoczęciem stymulacji wzielam 4 dni wolne i pojechałam z kolezanka do Pragi szaleć i powiem wam nie pamietam kiedy tak ostatnio balowalam... Myslalam ze juz nie daje rady...
a jednak. W ciagu 4 dni spałyśmy dokładnie 8,5 godziny. Ale jak to mowi Ania, nie pojechałyśmy tam spac 
I teraz wam powiem ze sie ciesze.... Bo nie wiedziałam ze to wszystko tak mnie bedzie stresowac i meczyc ze mnie tak dopadnie to całe " dorosłe zycie"...
Tak balowalam

Coz, szybko sie nie powtórzy. Kolejne takie zdjecie wklejam z butelka z mlekiem i ze smoczkiem
Kazda z was mi tez to musi obiecać !! Bez dwoch zdan!
I teraz wam powiem ze sie ciesze.... Bo nie wiedziałam ze to wszystko tak mnie bedzie stresowac i meczyc ze mnie tak dopadnie to całe " dorosłe zycie"...
Tak balowalam

Coz, szybko sie nie powtórzy. Kolejne takie zdjecie wklejam z butelka z mlekiem i ze smoczkiem
Kazda z was mi tez to musi obiecać !! Bez dwoch zdan!

Ja wyjechalam do Francji ale znalam choc troche jezyk na zasadzie "Kali miec Kali chciec" hihi Poza tym nie wiedzialam ,ze mozna tak wyjechac do pracy do Norwegi bo ona nie jest w Uni. Gdy my bylismy w uni ale rynek pracy jeszcze nie byl otwarty mialam ogromnie problemy by moc pracowac u zabojadow.