reklama
Magdalena Markiewicz
Fanka BB :)
Ja chetnie pomoge, zwłaszcza że mam wolneCzesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum
Ratujcie mnie, prosze;D!
konwalia79
Zaciekawiona BB
Też mogę pomóc :-)Czesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum
Ratujcie mnie, prosze;D!
jak juz mowilam, chetnie pomoge. Na innym forum tez sa dziewczyny, ktore na pewno rowniez chetnie pomoga (Zaloguj się |), wiec je rowniez mozesz poprosic.Czesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum
Ratujcie mnie, prosze;D!
Matylda78
Fanka BB :)
Czesc Laura - ja wlsnie jestem po transferze. Czuje sie w miare normalnie, brzuch czasem mnie boli, mój nastrój się zmienia co minute, i raz myślę, ze się udało a raz jestem przekonana, ze na 100 % nie ... jednym słowem trzeba czekać do testu, bo same to nic nie wymyślimy. Fajnie masz, ze już jutro testujesz, ja dopiero w środę. Trzymam kciuki za jutrzejszy wynik!Dziewczyny, jak się czułyście/czujecie po criotransferach ?
Ja powinnam jutro testować ale biorąc pod uwagę ogólne samopoczucie (bóle podbrzusza i ogolnie podły nastrój) chyba powinnam spodziewać się @ a nie dwóch kresek![]()
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
katya
to juz w tym tygodniu. kciukasy za transferek
to juz w tym tygodniu. kciukasy za transferek
reklama
konwalia79
Zaciekawiona BB
A u mnie znów klops...Byłam dziś na usg i endomertium urosło tylko o 0,5 mm (5,5mm) - więc criotransfer znów odwołany:-( Trzecie podejście do criotransferu i trzeci raz d...
Coś mi ten transfer nie jest dany...
Zatem droga Katya (nie wiem jak to odmienić poprawinie ;-)) nie spotkamy się w czwartek w klinice ale MOCNO TRZYMAM KCIUKI za Was. Jak już Ci sie uda to przyjadę żebyś mi sprzedała ciązowego wirusa
Zastanawiam się tylko czy zobie nie zrobić jakiejś przerwy urlopowej...muszę to sobie jeszcze przemyśleć :-)
Trzymam też kciuki za zbliżające się testowanka!
Coś mi ten transfer nie jest dany...
Zatem droga Katya (nie wiem jak to odmienić poprawinie ;-)) nie spotkamy się w czwartek w klinice ale MOCNO TRZYMAM KCIUKI za Was. Jak już Ci sie uda to przyjadę żebyś mi sprzedała ciązowego wirusa

Zastanawiam się tylko czy zobie nie zrobić jakiejś przerwy urlopowej...muszę to sobie jeszcze przemyśleć :-)
Trzymam też kciuki za zbliżające się testowanka!
Podziel się: