Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chetnie pomoge, zwłaszcza że mam wolneCzesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum
Ratujcie mnie, prosze;D!
Też mogę pomóc :-)Czesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum
Ratujcie mnie, prosze;D!
jak juz mowilam, chetnie pomoge. Na innym forum tez sa dziewczyny, ktore na pewno rowniez chetnie pomoga (Zaloguj się |), wiec je rowniez mozesz poprosic.Czesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum
Ratujcie mnie, prosze;D!
Czesc Laura - ja wlsnie jestem po transferze. Czuje sie w miare normalnie, brzuch czasem mnie boli, mój nastrój się zmienia co minute, i raz myślę, ze się udało a raz jestem przekonana, ze na 100 % nie ... jednym słowem trzeba czekać do testu, bo same to nic nie wymyślimy. Fajnie masz, ze już jutro testujesz, ja dopiero w środę. Trzymam kciuki za jutrzejszy wynik!Dziewczyny, jak się czułyście/czujecie po criotransferach ?
Ja powinnam jutro testować ale biorąc pod uwagę ogólne samopoczucie (bóle podbrzusza i ogolnie podły nastrój) chyba powinnam spodziewać się @ a nie dwóch kresek![]()