reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lolitka ja, mam nadzieję, w czwartek... oby się udało :-)

jeszcze mi się przypomniało, że jutro na HBO jest dokument o in vitro o 22, oglądajcie :tak:

reklama
Czesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum:tak:

Ratujcie mnie, prosze;D!
Ja chetnie pomoge, zwłaszcza że mam wolne

Czesc, czy ktos mnie pamieta? częsc z was pozytywnie odpowiedziała na moje pytanie o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej. Otóż mam do was pytanie czy to realne abym wsrod was znalazla 60-120 osob ktore do konca tego roku wypelnilyby mi te ankiete? bylam u promotora ostatnio, niezadowolony ze nic nie mam, chyba wogole mnie nie lubi;D. Bardzo was prosze o pomoc i odzew, najlepiej na prive albo na forum:tak:

Ratujcie mnie, prosze;D!
Też mogę pomóc :-)

Ratujcie mnie, prosze;D!
jak juz mowilam, chetnie pomoge. Na innym forum tez sa dziewczyny, ktore na pewno rowniez chetnie pomoga (Zaloguj się |), wiec je rowniez mozesz poprosic.

Dziewczyny, jak się czułyście/czujecie po criotransferach ?
Ja powinnam jutro testować ale biorąc pod uwagę ogólne samopoczucie (bóle podbrzusza i ogolnie podły nastrój) chyba powinnam spodziewać się @ a nie dwóch kresek :(

Dziewczyny, jak się czułyście/czujecie po criotransferach ?
Ja powinnam jutro testować ale biorąc pod uwagę ogólne samopoczucie (bóle podbrzusza i ogolnie podły nastrój) chyba powinnam spodziewać się @ a nie dwóch kresek :(
Czesc Laura - ja wlsnie jestem po transferze. Czuje sie w miare normalnie, brzuch czasem mnie boli, mój nastrój się zmienia co minute, i raz myślę, ze się udało a raz jestem przekonana, ze na 100 % nie ... jednym słowem trzeba czekać do testu, bo same to nic nie wymyślimy. Fajnie masz, ze już jutro testujesz, ja dopiero w środę. Trzymam kciuki za jutrzejszy wynik!

Laura - juz jutro testujesz, a Matylda w srode? Superrr, mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
U mnie dopiero 4dpt i nic nie czuje a raczej czuje sie kompletnie nieciazowo.

reklama
A u mnie znów klops...Byłam dziś na usg i endomertium urosło tylko o 0,5 mm (5,5mm) - więc criotransfer znów odwołany:-( Trzecie podejście do criotransferu i trzeci raz d...
Coś mi ten transfer nie jest dany...
Zatem droga Katya (nie wiem jak to odmienić poprawinie ;-)) nie spotkamy się w czwartek w klinice ale MOCNO TRZYMAM KCIUKI za Was. Jak już Ci sie uda to przyjadę żebyś mi sprzedała ciązowego wirusa :-D
Zastanawiam się tylko czy zobie nie zrobić jakiejś przerwy urlopowej...muszę to sobie jeszcze przemyśleć :-)
Trzymam też kciuki za zbliżające się testowanka!

Do góry