Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dr powiedział że wszystko dobrze. Wczoraj też sprawdzał i nic nie powiedział i zapomniał też wpisać ale podobno wszystko dobrze. A ile powinna mieć szyjka? Ja trochę myśle nad tym moim łożyskiem dalczego ono takie nie jest gładkie i równe tylko jakby w litere S i to wybrzuszenie gniecie mojego małego. A dokładniej dzieko wtula się w to lożysko i przez to ma pozycję klęczącą. Może Twoja córa przy badaniu długości była przygarbiona dltego wynik był mniejszy niz się spodziewałas
Teraz nasze dzieci rosną skokowo wiec nie ma co patrzeć tak dokładnie na statystyki. Wczoraj miało moje dokładnie 12,5 cm i 214 gramów i wychodziło na 17 i 5 tc
mam 15.05 wizyte i straszne usg genetyczne więc zobaczymy co dalej..

) i pierwszych zakupów. A tak z ciekawości, to wyprawka jakiego koloru? :-)
) NUUDA! :-)
szkoda mi jednak tej kasy...
beżowy kocyk z sowami i beżowy komplecik wyprawkowy tj. body, spodenki, pajacyk, czapeczka, skarpeteczki i śliniaczek. No nie umiałam się oprzeć
a kocyk cudowny. Pytam się M co kupić bo jedno 59 zł i drugie tyle samo. M popatrzył i mowi bierz obydwie rzeczy
a Kiki jakoś mnie tym tematem zaintersowała i się zestresowałam
bo krótka szyjka to ryzko poronienia w 2 trymestrze i później przedwczesny poród:-(No ale skoro dr powiedział że ok to mu wierze, bo się przykłada, bada szyjkę, usg robi kilka minut, wszystko pokazuje. No i wizyty kontrolne co 3 tyg. Właśnie się umówiłam na 25 maj. Jak ja lubię te wizyty