Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz nie wiedza jest czasem lepsza bo chociaż byłam spokojna i szczęśliwa że wszystko dobrze a tak już wertuję dr google
ale rejs dookoła wyspy, zatoka wraku i wycieczka po wyspie (może być wypożyczonym autem z przewodnikiem w reku) polecam
a tak serio, ja w końcu zaufałam mojemu doktorkowi i czekam na te usg genetyczne, trudno jest 3tyg czekać prawie. Jednak po 14tc idę do mojej gin z NFZ, bo teraz chodzę prywatnie i boję się że może czegoś nie zauważy i widzę jakie to zaufanie do lekarza jest ważne. Z drugiej strony te usg z NFZ to chyba masz 3-4 na całą ciąże jak wszystko jest dobrze...więc naprawdę wielka ta opieka z NFZ.
A na NFZ chyba przysługują 3 usg
wiesz musimy miec taka nature,ze mamy takie szyjki. spytałam sie kiedy zakłada sie szewki pessery i dr pow ze jak szyjka ma 2 cm to trzeba pomyslec zeby cos zrobic ale ze wplywa na to jeszcze inne czynniki. mnie tez dzis zbadala ginekologicznie i potem dowcipnie usg zmierzyła szyjke i dalej ma 3 cm.