Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bylismy dzisiaj u doka na 1 kontroli ,mamy 8 widocznych komorek,ale sa jeszcze za male,maja pomiedzy 15-18 mm. W poniedzialek 2 kontrola kurnikowa .
ovitrelle falszuje wyniki do 10 dni po ostatniej dawce.Nie mieszkam co prawda w Norwegii tylko w DE ale sledze twoja historie od poczatku i szlas tym samym tutaj tez popularnym protokolem (tzn.jesli dobrze pamietam zastrzyki i spray do nosa) a potem tak samo pieklilas ,bo tam jak i tu nie ma tak pieknie jak w Polsce,ze mozna sobie na "BETE " podskoczac.Przezywalam tutaj to samo,ale mam nadzieje ze jutrokoniec twojej niepewnosci i bedzie czas na lzy szczescia.Zycze Ci z calego serca.Dopisz mnie na poniedzialek na kontrole.Dzieki

. Nawet w poprzedniej pracy miałam więcej czasu po, bo pracowałam do 14:30. No i taki zasuw na stażu mam, że hej! Może schudnę, bo nie nie mam czasu na zjedzenie więcej niż jednej kanapki, hehe. Wracam z drugą kanapką i jabłkiem do domu. I nawet nie chce mi się jeść z nadmiaru wrażeń.
EmenemsAnnemariegod kveld kochana!
Tak dokładnie , spray plus zastrzyki tydzien i po kontroli o tydzien przedłużone.
No mi sie udało z betą bo mam rodzinnego z prywatnej praktyki wiec po prostu zadzwoniłam i powiedziałam ze ginekolog radził zrobic i nie było problemu. A ze przyszłam na czczo to mi od razu wszystko zrobił
Wyniki jutro a w pon wizyta per se u lekarza i poprosze o kolejna bete
A ogolnie chwalisz sobie system?
Ja szlam tym długim ale w książeczce z kliniki wyróżniają 3
Zobacz załącznik 686266
Chociaz nie slyszalalm o nikim kto miał krotki
Dopisuje !
. No nic dzialamy dalej do skutku.
wiadomo jakiego.
W takich wypadkach tesknie za Polska.Idziesz,placisz i MASZ;-)

nie ma sensu dyskutowac.Dobranocnik ,oczy mi sie same zamykaja