Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poki co jestem zadowolona z tej kliniki..ale jak wiadomo ile pacjentek tyle opinii....Personel naprawde bardzo miły...widac ze zalezy im na pacjencie...ostatnio zdarzyło mi sie nawet ze @ przyszła szybciej bo w sobote, moja ginka mimo duzej ilosci pacjentek przyjeła mnie bez problemu na dodatek sama po mnie zadzwoniła...Witam
Dziękuje ze przyjęłyście mnie cieplutko i po przeczytaniu kilku stron forum widze ze zeczywiście tylke ciekawych informacji można sie dowiedzieć:-)
Asiiek co sądzisz o Invicta? jakie maja podejście do pacjenta?
Rozważałam z M od roku in vitro i podchodziłam do tego ze spokojem, ale jak już przyszło co do czego i ze mamy zacząć już na 100 % w tym miesiącu to obleciał mnie straszny strach i obawy masakra
Jak Kochane myślicie czy z mała nadżerka przeszkadza w in vitro?
Pozdrawiam~
dziewczynki te co braly acard i clexane mam pytanie czy te leki mialyscie przepisane po transferze czy kilka dni przed ??????????/
Mada - u mnie stymulacja trwala 11 dni, to raczej sprawa indywidualna. Katya1- jak sie czujesz dzien po transferze?
dziewczynki te co braly acard i clexane mam pytanie czy te leki mialyscie przepisane po transferze czy kilka dni przed ??????????/